Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Ін-Джаз»

 

 

Бренд Drumfire

 

 

Вироби бренду Drumfire® вже багато часу відрізняються високою якістю і зажадані музикантами із різних країн світу:

– барабанні килимки є легким, портативним засобом, що запобігає ковзанню басових барабанів та наборів по підлозі під час гри, налаштування відбувається швидко і просто, а його розмір забезпечує достатньо місця для барабанної установки з п`яти частин. Килимок згортається для зручного зберігання та включає два ремінці та нейлонову сумку для ергономічного транспортування;

 

 

– пилозахисного чохли захищають вашу ударну установку від пилу, сміття та вологи. Водостійкий матеріал чохла утримує повний барабанний комплект чистим і сухим, а також блокує шкідливі УФ-промені. Він розміщується над барабанами та драпірує їх, а його вшиті зважені кути надійно тримають чохол на місці;

– ударні кріплення з кріпленням Spline Gear швидко затискають на барабанних підставках, мікрофонних підставках або музичних підставках та розширює накатний стрижень для кріплення ударних інструментів, усуваючи необхідність у додатковій підлоговій підставці. Основна планка обертається на 360 ° з шагом 26 фіксацій для точного позиціонування та ергономічної гри.

 

 

Нехай ваші басові барабани не «повзають» по підлозі, вироби бренду Drumfire® – це легка та зручна альтернатива важким, зношеним килимам, які зазвичай використовують барабанщики, щоб утримати барабанні набори під час гри. Вони ідеально підходить для музиканта в дорозі, розгортається за лічені секунди і залишається рівним.

Ударні кріплення можуть бути використані також для кріплення дзвіночків, бубнів тощо, або його можна зняти, щоб забезпечити вільне розташування малих планок навколо комплекту. Також зручно підходить для мікрофонних підставок, інших музичних підставок так і для поширених сценічних приналежностей, що робить їх чудовим кріпленням для аксесуарів для кожного учасника вашої групи!

Лінійка продукції Drumfire:

  • Барабанні килимки.
  • Пилозахисні чохли.
  • Ударні кріплення.
  • Чохли для барабанів.

 

Веб-сайт виробника: on-stage.com

 

Бренди членів Асоціації ...