Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Лайтек»

 

 

Бренд d&b audiotechnik

 

 

Компанія d&b audiotechnik була заснована у 1981 році Юргеном Даубертом і Рольфом Белцом у місті Вайблінгені. Компанія була влучно названа – d&b audiotechnik. Офіс компанії d&b audiotechnik розмістився в сусідньому місті Бакнанг.

 

 

Понад 500 співробітників d&b та світ партнерів d&b з дистрибуції, які допомагають клієнтам отримати одержати дійсну насолоду від звучання, майстерно витканого в єдину мелодію, вам допоможуть акустичні системи d&b audiotechnik. Разом вони надають ретельний ресурс для консультацій з продуктами та системами, послуг з планування та ремонту, технічної підтримки на місцях, освіти та навчання, фінансової допомоги тощо.

 

 

Продукти компанія d&b audiotechnik допомогають наповнювати всесвіт кристально чистим звучанням за допомогою якісного звукового устаткування класу Hi-end.

Акустичні системи d&b audiotechnik – це професійне звукове устаткування, яке з кожним днем здобуває все більшу популярність, успішно застосовуються не тільки для домашнього користування, але й з метою передачі особливої атмосфери також у розважальних закладах, нічних клубах, концертних майданчиках, кафі й ресторанах тощо.

 

 

Зараз d&b audiotechnik пропонує купити акустичну систему й електроніку найвищого класу. Компанія швидко завоювала визнання по усьому світу завдяки продажу якісного й різноманітного звукового устаткування, а також нестандартному вирішенню питань.

 

 

Акустика d&b audiotechnik – це комплексний підхід до завдань по озвучуванню як величезних по площі територій (стадіонів, концертних залів), так і скромних приміщень або майданчиків, метраж яких обчислюється десятками метрів.

Компанія Лайтек є ексклюзивним представником бренду d&b audiotechnik в Україні.

Лінійка продукції d&b audiotechnik:

  • системи лінійного масиву;
  • турові акустичні системи;
  • пасивні й активні сабвуфери;
  • підсилювачі потужності на дистанційнім керуванні або із вбудованими цифровими контролерами;
  • сертифіковані елементи підвісу.

 

Веб-сайт виробника: www.dbaudio.com

 

«d&b audiotechnik» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...