Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Соло»

 

 

Celestion

 

 

Компанія Celestion з моменту заснування у 1924 році, приділяла найретельнішу увагу кожній деталі, поєднуючи інноваційні ідеї з великою майстерністю.

Бренд Celestion протягом своєї більш як 95-річної історії асоціюється з високоякісними гучномовцями, які використовуються на сцені, в клубах, театрах, шоу-бізнесі і у звукопідсиленню по всьому світу.

Celestion входить до групи Gold Peak з річним оборотом понад 1 мільярд доларів США. Виробництво відбувається на власному заводі компанії площею 30000 м2, акредитованим за стандартами ISO9000 та ISO14000, де понад 1400 висококваліфікованих співробітників поділяють єдину відданість якості.

Від самого першого гучномовця для радіомовлення до комплексних систем звукопідсилення, товари Celestion брали участь в історичному процесі формування у історії відтворення звуку.

Гітарні динаміки Celestion №1 у галузі звукопідсилення!

Професійні гучномовці та компресійні динаміки Celestion заслужили завидну світову репутацію завдяки інноваційному дизайну, винятковій продуктивності та чудовій надійності.

 

 

Прагнення до досконалості починається з провідної у світі команди інженерів з досліджень і розробок, у спеціально побудованому заводі в Іпсвічі, Англія. Команда підтримується найсучаснішими інструментами проектування, розробки, аналізу та тестування, а також досвідченими техніками з технічного креслення та розробки, які мають ресурси на місці для створення прототипу, тестування та вимірювання продуктивності нових проектів.

Його завдання – відкривати та розвивати нові технології, методики та процеси, які додають цінність портфоліо професійних аудіо продуктів Celestion, що швидко розширюється.

 

 

Компанія Celestion стала першим користувачем FEA для прогнозування механічних і теплових властивостей, а також став першим виробником гучномовців, який використовував FEA для вібро акустичного моделювання та прогнозування магнітної індуктивності, згодом об`єднавши ці результати з магнітостатичним моделюванням, щоб забезпечити повний зв`язок по напрузі. модель.

 

 

Все від малого до великого, від мейнстріму до бутика комплектують комбіки і гітарні кабінети моделями Celestion. Не менш популярні вони і для бас-гітарних комбо і стеків. А в сегменті про-аудіо систем компанія Celestion є провідним ОЕМ постачальником динамічних головок і ВЧ драйверів для таких компаній, як Yamaha, Martin Audio, QSC, EAW, HK Audio, Mackie, Turbosound і багатьох інших.

Сьогодні Celestion продовжують виробляти гучномовці та компоненти для різних типів звуко підсилюючих завдань. Об`єднуючи класичну і сучасну технології, і володіючи унікальним досвідом, компанія не зупиняється і вкладає все це в майбутнє розвитку гучномовців.

Лінійка продукції Celestion:

  • Аксіперіодичні драйвери.
  • Драйвери КВ компресії.
  • ВЧ гучномовці.
  • Коаксіальні гучномовці.
  • Гучномовці повного діапазону.
  • НЧ гучномовці.
  • Гітарні гучномовці.
  • Інші гучномовці.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду Celestion в Україні – компанія «Соло».

 

Веб-сайт виробника: celestion.com

 

Бренд «Celestion» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...