Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Park Audio»

 

 

B&C Speakers

 

 B&C Speakers

 

З 1946 року компанія B&C Speakers є одним з найбільших і найпрестижніших виробників професійних перетворювачів гучномовців у світі. На додаток до розробки та розповсюдження компонентів бренду B&C, компанія також постачає OEM-компоненти багатьом провідним професійним аудіо-брендам на сучасному ринку.

Компанія B&C Speakers проектує, виробляє та продає всю свою продукцію безпосередньо зі свого головного офісу, розташованого в Баньо-а-Ріполі (Флоренція), Італія.

Основна лінія B&C Speakers складається з високочастотних драйверів і рупорів, коаксіальних компонентів і дифузорів. Компанія виробляє добре збалансовану лінійку низькочастотних драйверів у діапазоні від 3,5`` до 21``, а також повну лінійку високочастотних драйверів. Внесені вдосконалення в таких областях, як технологія високочастотної діафрагми, геометрія конуса, магнітні вузли, дизайн шасі та багато іншого, щоб створити динамічну та потужну лінійку компонентів.

Інженери компанії B&C Speakers оптимізували кожну конструкцію за допомогою програмного забезпечення для аналізу кінцевих елементів (FEA), щоб гарантувати, що кожен проект функціонує у повному обсязі і має високу якість. Від нічних клубів до стадіонів й концертних залів по всьому світу, її продукцію замовники вибирають на основі їх надійності, стабільності і, перш за все, завдяки їх видатній якості звуку. B&C Speakers займає перше місце в розробці конусних колонок.

У 2009 році B&C завершила будівництво нового сучасного виробництва.

Новий об`єкт площею 10500 м² збільшив потужність, включивши значно вищий рівень автоматизації та систем контролю якості.

B&C також має центри продажу та розподілу в США та Бразилії, а її продукція продається по всьому світу. Протягом багатьох років компанія B&C Speakers стала одним із світових лідерів на ринку професійного аудіо, бренд, який усюди визнається як продукт преміум-класу, який пропонує чудову якість для споживачів у всьому світі.

Лінійка продукції B&C Speakers:

  • НЧ драйвери.
  • ВЧ драйвери.
  • Твітери.
  • Кросовери.
  • Рупори ВЧ.
  • ВЧ драйвери лінійних масивів.

 

Офіційний дистриб`ютор компанії B&C Speakers в Україні є компанія «Park Audio».

 

Веб-сайт виробника: www.bcspeakers.com

 

Бренди членів Асоціації ...