Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Лайтек»

 

 

Бренд AluStage

 

 

Компанія Alustage на світовому ринку виробництва професійних сценічних систем, транспортних коробок та музичних стендів з 1992 року. Вона пропонує: сценічні майданчики, покрівлю, конструкції для: сцен, виставок, екранів, модульних сцен, а також транспортні скриньки, музичні стенди та багато інших виробів. Повний асортимент її продукції доступний на її веб-сайті.

 

 

Родом з Польщі, компанія впевнене завойовує європейський ринок, виходячи із пропозиціями від брендів: ALUSTAGE, ATHLETIC, Athletic Cases й Art Art Light Company.

Виробник сценічних конструкцій Alustage найбільш затребуваний серед організаторів свят і концертних заходів, пропонуючи широкий вибір конструкцій для оформлення сцен. На сайті компанії Лайтек, яка є представником бренду Alustage ви знайдете алюмінієві конструкції цього бренду: сценічні системи, подіуми, алюмінієві ферми та інше.

 

 

Довіру клієнтів Alustage заслужила завдяки орієнтованості на споживачів своєї продукції на світовому ринку, індивідуальному підходу до них й сумлінному виконанню взятих на себе зобов`язань.

Продукція компанії Alustage користується довірою не тільки у Польщі, але й затребувана у багатьох інших країнах Європи, Америки й усього світу. Представники компанії Alustage і Лайтек завжди акцентують увагу на доступності цін з одночасною гарантією якості.

 

 

Надійність конструкцій Alustage встигнули випробувати багато концертних майданчиків по всьому світу. Відомі музиканти й групи давали свої концерти на сценах, обладнаних конструкціями даного бренду.

«Якість та безпека – пріоритет. Ми використовуємо матеріали найвищого класу та використовуємо новітні технології, враховуючи чинні стандарти та норми ISO та DIN, і в поєднанні з досвідченими людьми отримуємо бажаний ефект» – кажуть провідні фахівці компанії Alustage.

Увесь товар бренду Alustage сертифікований, його якість підтверджена не тільки на папері, але й вході експлуатації на об`єктах по всьому світу. Професійні сценічні системи, різні варіанти подіумів, дахів, конструкції для виставок, усілякі огородження й штативи – усе це неповний асортименти продукції компанії.

Менеджери компанії Alustage кажуть: «Завдяки взаємному капіталу, маркетинговій та логістичній підтримці ми можемо запропонувати вам професійний, високоякісний продукт за доступною ціною!»

 

 

У компанії особлива увага приділяється не тільки виробничим процесам, але й маркетингу й логістиці, що допомагає клієнтам одержувати максимальну інформацію про продукцію, а також не зривати строки поставок.

Компанія Лайтек неодноразово використовувала конструкції Alustage у своїх проектах.

Лінійка продукції AluStage:

  • Ферми.
  • Платформи.
  • Дахи й навіси.
  • Готові конструкції.
  • Елементи конструкцій.
  • Захисні підлогові конструкції.
  • Лебідки.
  • Міцні штативи.
  • Підставки для клавіатури.
  • Аксесуари для клавіатури.
  • Аксесуари.
  • Запчастини.

 

Компанія «Лайтек» є офіційним дистриб`ютором бренду «AluStage» в Україні.

Веб-сайт виробника: alustage.eu

 

«AluStage» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...