Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Міжнародна виставка «Індустрії розваг, медіа та креативних індустрій» Music China

 

 

Міжнародна виставка «Індустрії розваг, медіа та креативних індустрій» Music China пройшла у Шанхаї (Китай) з 28 по 31 жовтня 2020 року.

Виставка була наповнена позитивом, великими можливостями для бізнесу, вона отримала величезне визнання від експонентів і відвідувачів за її безпрецедентні можливості, зустрічі віч-на-віч та чудові світлові шоу, від яких всі відвідувачі виставки, які заповнили зали Шанхайського нового міжнародного експо-центру, були у великому захваті.

 

 

Незважаючи на пандемію та обмеження на поїздки, шоу привернуло 81 761 відвідувача до стендів виставки із загальної кількості 1106 експонентів у 11 залах на більш ніж 100 000 кв. виставкової площі.

 

 

Music China, 10-13 жовтня 2019 року

 

Пані Джуді Ченг, заступник генерального менеджера Messe Frankfurt (HK) Ltd, була задоволена тим, як Music China допомогла фахівцям галузі, бізнесменам, фірмам, компаніям і просто відвідувачам виставки на тлі пандемії covid-19:

«Це завжди цікаво бачити шоу яке пройшло, особливо протягом цього дуже незвичайного року. Я відчуваю величезну гордість як відвідувача так і учасника виставки за її високий рівень організації та безпеки. Ця виставка знаменує собою ще одну віху, яку ми з вами разом досягли. Після багатьох років розвитку і відданості індустрії розваг, медіа та креативних індустрій, Music China і в цьому році продемонструвала свою репутацію провідної галузевої платформи. Про це свідчить присутність багатьох всесвітньо відомих брендів і високоповажних покупців. Ми й надалі будемо забезпечувати усім нашу світову міжнародну виставку з точки зору культивування ділових відносин, побудови бренду, обміну інформацією та освіти. Я з нетерпінням чекаю зустрічі з нашими друзями у 2021 році, щоб відсвяткувати її ювілей».

 

 

Music China 2018

 

28 жовтня 2020 року відвідувачі виставки мали змогу відвідати форум «NAMM CMIA Industry» де відбулось обговорення проблем в музичній індустрії з безцінними можливостями для ділового нетворкінгу, питань музичної освіти у рамках Music China 2020.

У Шанхайському новому міжнародному виставковому центрі ярмарок було представлено широкий спектр одночасних заходів та музичних святкувань. Відбулось чимало живих шоу в приміщеннях та на свіжому повітрі, майстер-класи, заходи які запалювали виставкові зали та майданчики просто неба під час чотириденних шоу.

Music China 2020 засвідчила і забезпечила свою високу якість як бізнес-платформи, вона дозволила зацікавленим сторонам галузі вести робочу діяльність, получать інформацію про останні світові технологічні досягнення.

 

 

Music China 2017

 

Виставка привернула відчутну увагу відомих міжнародних брендів, які прийняли участь у виставці й скористались усіма перевагами цієї ефективної платформи. Було проведено багато курсів для дилерів й дистриб’юторів по навчанню їх фахівців передовим технологіям.

Одним з таких високо профільних брендів був бренд Yamaha, який приніс на це шоу безліч новинок, особливо в області електронних піаніно і саксофонів.

Пан Ютака Окада, помічник генерального директора відділу маркетингу Yamaha Music & Electronics (China) Co Ltd пояснив, що, як і попередні роки, на його стенд завітало багато відвідувачів. Він казав:

«Music China, безумовно, допомогла нам налагодити ділові зв`язки на другу половину року після початку пандемії. Це важлива подія для нас, оскільки ми можемо продемонструвати чарівність нашого бренду і нових продуктів для торгівлі з відвідувачами. Як виробник, ми маємо найкращу можливість продемонструвати наш бренд і передати цінність нашої продукції».

Міжнародна виставка «Індустрії розваг, медіа та креативних індустрій» Music China позиціонується як найбільша в Азії виставка музичних інструментів.

Пан Цай На, віце-президент C Bechstein Trading (Shanghai) Co Ltd зазначав:

«Ми сподіваємося, що ще більше відвідувачів можуть ознайомитися з нашою продукцією і нашим брендом. Music China є важливою щорічною подією для світової музичної індустрії. Це так само, як і Олімпійські ігри для спортсменів. Ярмарок об`єднує виробників галузі музичних інструментів з усього Китаю та світу. Будь то торгівля, показ продукції або обмін інформацією, Music China має дуже позитивний вплив на галузь і її розвиток».

Перспективи Music China для світових так й азіатських ринків, включаючи Китай, виглядають яскравими, при цьому регіон пропонує зростання вашого бізнесу в результаті зростання попиту на музичні інструменти та збільшення купівельної спроможності, навіть в умовах пандемії covid-19.

 

 

Усі учасники виставки змогли насолодитися безпечною та безвідмовною виставкою, оскільки були суворо впроваджені додаткові заходи гігієни, включаючи розпізнавання обличь, контрольні пункти в`їзду для перевірки кодів декларації про стан здоров`я та температурні сканування. Всі учасники були зобов`язані постійно носити захисну медичну маску для обличчя.

 

 

Поширення SARS-CoV-2 поставило перед усіма нами нові виклики. Головним пріоритетом для нас, як організаторів є і залишається захист людей. Для того, щоб дати змогу клієнтам та партнерам особисто зустрітись та знову вести бізнес разом після важких місяців соціального дистанціювання та ізоляції, Music China розробила заходи та концепції, які роблять це можливим у високо захищеному середовищі.

 

 

Тримайте руку на пульсі міжнародної галузі «Індустрії розваг, медіа та креативних індустрій» – Music China пропонує вам інтегрований досвід ділових мереж, розширення знань, новітніх технологій й інновацій, музики та культури.

Приєднуйтесь до Music China у 2021 році! Виставка чекає на вас!

 

 

Довідкова інформація про Messe Frankfurt

Messe Frankfurt (Group) – найбільший світовий організатор виставок, конгресів та заходів з власними виставковими площами. Вже понад кілька десятиліть організатори збирають людей на виставках у Франкфурті та по всьому світу. Виставки та конгреси під брендом Messe Frankfurt, чи інші офлайн чи онлайн заходи, завжди орієнтовані на взаємодію між людьми. Понад 2600 співробітників у 30 локаціях, працюють віртуально та, майже, цілодобово, у різних країнах світу, щоб зробити бізнес клієнтів компанії більш успішним. Понад 4,5 мільйонів відвідувачів та понад 100 000 учасників довіряють ефективності та якості заходів міжнародної мережі. Messe Frankfurt поєднує тенденції майбутнього з новими технологіями, людей з ринками, пропозиції з попитом. Там, де зустрічаються різні перспективи та галузі промисловості, компанія можливості для нової співпраці, проектів та бізнес моделей.

 

Інформацію надано офіційним представництвом Messe Frankfurt в Україні