Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Бренди Allen & Heath та QSC – номінанти на TEC AWARDS на 2019 рік

 

 

Allen & Heath SQ (зліва) і dLive (праворуч)

 

Компанія Allen & Heath з гордістю повідомляє про свою участь у конкурсі у двох номінаціях: 2019 Technical Award & Creativity (TEC) Awards. Це її цифрові мікшери dLive і SQ. Репрезентуєма організацією NAMM нагорода NAMM TEC Awards вручається щорічно за технічні інновації у сфері створення музики, живого звуку, відеоігор, телебачення та кіно. Номінанти на TEC Awards вибираються групою професіоналів індустрії, за них голосують члени різних професійних організацій та представники спеціалізованих сайтів. Номінанти вибираються з 31 категорії: 23 категорії за технічні досягнення та 8 категорій за творчі досягнення.

Представлений у номинації «Технологія великоформатної консолі» флагман компанії Allen & Heath цифровая мікшерна система dLive продовжує працювати з новими потужними функціями, такими як, наприклад, автоматичне змішування мікросхем (AMM), режим Multi-Surface, нові моделі DEEP оброблення та сумісність з цифровими радіосистемами Shure . У номінації «Small Contemporary Technology» з'явилася серія цифрових мікрофонів Allen & Heath SQ, в якій представлено останнє покоління Allen & Heath FPGA XCVI (96 кГц), що забезпечує високу продуктивність на компактній і економічній платформі. Вони прості в використанні та легко настроюються під індивідуальні потреби.

Джефф Хоулі, менеджер з маркетингу в американському представництві компанії Allen & Heath, поділився думкою:

«Наша команда дійсно змінила технічні кордони як у створенні обладнання, так і у програмному забезпеченні в всьому асортименті продукції. Ми пишаємося тим, що номінанти на нагороду TEC Award, яка є символом визнання творчих та технічних досягнень, це – dLive і SQ».

 

 

QSC KS212C

 

Як вже було сказано, компанія QSC також була номінована на отримання нагороди NAMM TEC Awards. Комітет даної нагороди оцінив її видатні досягнення в категорії акустичних систем і посилення звуку у вигляді потужного кардіоїдного субвуфера KS212C. Дана модель поєднує інноваційний дизайн, легендарне посилення від QSC і вдосконалений DSP в одному компактному корпусі і являє інновацію у світі рішення для ситуацій, коли потрібно супер портативний потужний кардіоїдний сабвуфер.

Представляючи собою прорив в інноваціях і дизайні, KS212C надає всі переваги кардіоїдному субвуферу, але у компактному корпусі. Бас буде «на місці» при мобільному застосуванні субвуфера, а також при його використанні на заходах невеликого масштабу. KS212C неможливо перевершити в здатності придушити низькі частоти на сцені і в інших умовах, коли небажана енергія низьких частот повинна бути мінімізована. Підсилювач класу D (3600 Вт), DSP останнього покоління, два 12-дюймових драйвера – усі ці елементи покликані збільшити тиск по фронту на 15 дБ, у співвідношенні з рівнем позаду субвуфера.

Висока портативність, комфортність при пересуванні, алюмінієві ручки і транспортувальні колеса ззаду – все це до ваших послуг.

«Надання складного аудіо рішення у неймовірно простому, компактному корпусі - це справжнє вираження інновацій та уважного ставлення до потреб клієнтів, – переконаний Ray van Straten, директор по маркетингу в QSC. - Ми безмежно пишаємось командою, яка вивела цей продукт на ринок, і вдячні за визнання комітету TEC».

34-е щорічне нагородження NAMM TEC Awards відбудеться у рамках 2019 NAMM Show в суботу, 26 січня у Анахаймі, Каліфорнія.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: