Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Shure став золотим спонсором наймасштабнішої виставки ISE 2019

 

 

Щорічно авторитетні виробники з усього світу формують тенденцію розвитку AV-промисловості. Власні багатообіцяючі винаходи вони представляють під час виставки Integrated Systems Europe в Амстердамі, Нідерланди. Шістнадцятий рік поспіль подія набирає все більшої масштабності, як з виставкової площі, так і по реєстрації відвідувачів. На сьогодні експозицію ISE 2019 офіційно визнано як найбільшу світову виставку технологій інтегрованих систем.

Представники компанії «Юритмікс» вже традиційно відвідали 4-денний захід ISE 2019, що походив з 5-8 лютого. Як завжди стенд від компанії Shure найбільше вразив своєю масштабністю та організованістю в представлених новинках. Вже другий рік поспіль компанія Shure отримує нагороду «Кращий стенд» на головному заході Integrated Systems Europe.

 

 

Окрім того, Shure став не лише учасником, а й золотим спонсором головної виставки AV та системної інтеграції. Також в рамках виставки ISE 2019 програма для проектування підзвучування приміщень Designer 3.1 отримала премію нових технологій (TNT) в номінації Софт для управління проектами та дизайну! Завдяки виставці ISE 2019 кожний відвідувач отримав можливість більше дізнатися про мережеві системні продукти Shure, отримати підтримку та пройти навчання.

Сучасні системи Microflex® Complete

 

 

Представляємо ідеальне рішення для дискусій та конференцій — Microflex® Complete. Весь модельний ряд настільних та вбудованих пристроїв конференц-зв`язку, може бути легко інтегрований в залах засіданнях, в парламентах або радах і конференц-залах. Сучасний стиль систем підходить для будь-якого приміщення. А інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє користувачам легко голосувати, дивитися порядок денний та обрати мову перекладу. Інтегрована технологія ідентифікації карт NFC надає можливість ідентифікувати учасників. Без будь-якого програмного забезпечення управління конференцією або придбання додаткових ліцензій. Модернізовані мікрофони на гусячої шиї оснащені технологією CommShield® для захисту від РЧ-перешкод. Широкий вибір капсулів промислового стандарту Microflex® зможе задовольнити будь-які потреби.

Microflex® Complete Wireless

 

 

Система Microflex® Complete Wireless прискорює настройку в динамічному середовищі конференцій або на тимчасових нарадах в готелях і конференц-центрах. Окрім того, знімає всі обмеження кабельних систем в історичних будівлях або приміщеннях з гнучким плануванням. Гарантією якості служить найкраща в галузі кваліфікація Shure в безпровідних цифрових системах. Технологія автоматичного виявлення і запобігання перешкод забезпечує надійну передачу навіть в самих перевантажених радіочастотних середовищах. А надійне шифрування аудіо з алгоритмом AES-128 забезпечує конфіденційність. Одна точка доступу MXCWAPT може контролювати до 125 безпровідних пультів без додаткового програмного забезпечення або ліцензій. Безпровідні пульти використовують мікрофони на гусячій шиї з капсюлями Microflex® і технологією CommShield®. Щоб надати виняткову якість звуку й несприйнятливості до РЧ-перешкод.

Програмне забезпечення Designer

 

 

Сплануйте вражаючий звук з програмним забезпеченням Designer. Ця безкоштовна програма надає можливість проектувати дистанційно і ефективно взаємодіяти з колегами та замовниками. Якщо фахівець працює віддалено, ПЗ Designer дає максимальну гнучкість. Дозволяючи налаштовувати промені масивів на своєму ноутбуці в будь-якій точці земної кулі. Отримані настройки можуть бути легко завантажені в пристрій, що робить інсталяцію та управління проектами легкими як ніколи.

Програмне забезпечення SystemOn

 

 

Програмне забезпечення SystemOn допоможе приборкайти масштабні та складні системи. Не можливо відразу бути всюди, щоб управляти всіма аудіоінсталяціями — це справжнє випробування. ПЗ SystemOn, надасть можливість моніторити всі пристрої Shure, їх заряд батарей та швидко проводити діагностику. Отримуйте SMS або електронні повідомлення, коли вам потрібно бути на кілька кроків попереду, щоб ніяка проблема не застала вас зненацька.

Програмне забезпечення SoftMute

Процесор IntelliMix® P300 Audio Conference тепер працює* більш плавно з провідними у галузі рішеннями для конференц-зв`язку на основі програмного забезпечення. Завдяки цій новій інтегрованій функції відключення синхронізації, ви завжди знаєте стан вашого мікрофона — як на екрані, так і на мікрофоні — для впевненого керування розмовою.

*потрібна прошивка 3.1.5, доступна через утиліту Shure Update

Мікрофонні масиви преміум-рівня Microflex® Advance™

 

 

Microflex® Advance™ — це преміальні мережеві стельові та настільні мікрофонні масиви для аудіо- та відеоконференцій. Вони легко інтегруються в елітні інтер`єри переговорних кімнат і конференц-зали. Shure Microflex Advance пропонує елегантні, універсальні та масштабовані рішення для проведення аудіо- та відеоконференцій, які вимагають підвищену розбірливість мови.

Безпровідна система Axient® Digital

 

 

Axient® Digital — нові преміальні безпровідні рішення Shure. Виняткові можливості Axient Digital відповідають найвищим вимогам корпоративних заходів і подій. Приймачі Axient Digital сумісні з двома серіями передавачів. Передавачі серії AD забезпечують найвищу РЧ-продуктивність і цифрове мережеве аудіо. Передавачі серії ADX включають в себе ShowLink®. Він забезпечує віддалене управління всіма параметрами передавача з можливістю автоматичного виявлення і запобігання перешкод. Серія ADX також включає в себе перший мікрободіпак з вбудованою самоналаштовуваною антеною. Таке рішення надає додаткові зручності прихованого та комфортного застосування.

Аудіопроцесор для конференцій IntelliMix® P300

 

 

Аудіопроцесор IntelliMix® P300 створений спеціально для застосування в конференціях. Р300 пропонує DPS-алгоритми від Shure, що значно підвищить якість звуку відеоконференцій. Р300 має на борту Dante, аналоговий та USB-інтерфейс, які підтримують ноутбуки, настільні комп’ютери, мобільні телефони і відеокодеки. А також забезпечує безперебійну роботу з Shure Microflex® Advance™ і Microflex® Wireless.

Переговорні кімнати

 

 

75% бізнес-користувачів вважають погану якість звуку перешкодою номер один для продуктивних відеоконференцій. Так навіщо довіряти аудіорешенія, на які не можна покластися? Випробуйте стельовий масив Shure Microflex® Advance™ MXA910 з аудіопроцесором IntelliMix® P300 і дізнайтеся, як можна поліпшити зустрічі за допомогою високоякісного голосового захоплення і DSP-функцій, які підвищують розбірливість мови. Завдяки технології Steerable Coverage™ промені стельового мікрофона MXA910 фіксують розмови зверху. В той час як DSP-процесор IntelliMix оптимізований для аудіоконференцій таким чином, щоб зробити налаштування швидше і простіше. Менше часу на установку для інтеграторів, більш послідовне звучання кімнат для користувачів.

 

Інформацію надала компанія «Юритмікс»