Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Цифрове фортепіано Viscount Smart20

 

 Цифрове фортепіано Viscount Smart20

 

Піаніно Viscount SMART20 доставить вам справжнє задоволення від гри на музичному інструменті!

Компактний і легкий корпус для легкої мобільності в будинку, в студії і в учбовому класі. Воно оснащено клавіатурою Grand Hammer Action, яка достовірно відтворює відчуття роялю, а також простим, легким у використанні інтерфейсом і сучасним набором підключень.

 

 Цифрове фортепіано Viscount Smart20

 

Вражаючий звук

Вбудований цифровий підсилювач потужності і стереодинаміки забезпечують вражаючий звук. «Розумні» піаніно доступні в білому або чорному кольорі з дизайном, відповідним до будь-якого сучасного стилю.

Viscount SMART 20 подарує вам справжнє задоволення від гри на піаніно! Клавіатура Fatar TP-100 Graded Hammer імітує відчуття гри на справжньому роялі. Новий звуковий процесор S-256 Piano Sound Engine забезпечує багатий і виразний тон прекрасного акустичного роялю. Вбудовані інтелектуальні барабанні ритми слідують за вашою грою. Широкий вибір додаткових звуків, таких як органи, струнні та багато іншого. Smart20 пропонує неймовірні функції фортепіано за доступною ціною!

Компактний і легкий корпус

SMART20 Piano має компактний і легкий корпус, що дозволяє легко переміщатися як вдома, в студії, так і в учбовому класі. Доступний в білому або чорному кольорі, він має приємний зовнішній вигляд, відповідний до будь-якого місця й дії. Опційно доступна стаціонарна стійка SMART STAND та блок з трьох педалей VFP3 перетворюють його на класичне корпусне цифрове фортепіано.

 

 Цифрове фортепіано Viscount Smart20

 

Viscount GHA Fatar TP-100 Grand Hammer Action забезпечує автентичне відчуття гри на роялі. Клавіатура Grand Hammer Action ідеально поєднується зі звуковою технологією SMART. Кожна клавіша ретельно зважена, тому ви відчуваєте плавний і послідовний дотик до клавіатури. Це дає відчуття, що ви граєте на традиційній клавіатурі акустичного роялю. S-256 Sound Engine – це сучасний цифровий движок, розроблений в Італії.

S-256 Sound Engine

S-256 Sound Engine - вдосконалений новий цифровий движок, створений Viscount, щоб дати вашому дому, школі або сцені автентичний звук і відчуття традиційного фортепіано.

Ця нова технологія VISCOUNT забезпечує найвищу якість звуку і звукові ефекти професійної якості, такі як реверберація і струнний резонанс. Звуковий движок S-256 вловлює найтонші рухи клавіш, дозволяючи повністю контролювати всі аспекти вашої гри на фортепіано.

Найголовніше, S-256 Sound здатний відтворювати високу якість звуку не тільки великого концертного роялю, а й багатьох інших тембрів музичних інструментів, таких як органи, струнні та багато інших. Можна навіть накласти два тембри один на одного або відтворити різні тембри кожною рукою, в той час як режим Twin Piano корисний для приватних уроків, дозволяючи учню та вчителю грати в 4 руки в одних і тих же діапазонах октав.

 

 

Акустична система і підсилювач, спеціально розроблені для відтворення чіткості і чіткості звуку. Потужний підсилювач і стереодинаміки забезпечують вражаючий звук. Відповідний цифровий підсилювач (клас D) забезпечує максимальну ефективність і точність відтворення динаміків. Загальний ефект - повний і багатий звук навіть при такому компактному дизайні піаніно.

Сучасний набір підключень

Піаніно оснащено сучасним набором підключень, тому вдосконалити його і підключити до зовнішніх пристроїв не складе труднощів. Є стандартні аудіовиходи, які дозволяють підключати зовнішню систему підсилення, а, підключивши навушники, ви можете поринути в музичний світ вдень або вночі, не турбуючи сусідів по будинку. Використовуючи роз'єм USB-хоста, ви можете легко підключатися до комп'ютерів, планшетів і безлічі сторонніх музичних програм.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Юритмікс»
і Інтернет-магазин музичних інструментів, звукового,
DJ та світлового обладнання «Intermuzika»

 

 

«Юритмікс» у соціальних мережах:

 

 

Інтернет-магазин «Intermuzika» у соціальних мережах: