Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Грувбокс Roland VERSELAB MV-1

 

 Грувбокс Roland VERSELAB MV-1

 

Створюйте більше музики

Якщо Вас відвідало натхнення, VERSELAB допоможе «зупинити мить», деталізувати і довести до кінця своє творіння. Послідовність і практичність процесу полегшує створення музики за рахунок використання сучасних алгоритмів запису вокалу, генераторів патернів, тисяч звуків движка ZEN-Core, ефектів мастерингу та інших функцій. Інтеграція з програмним додатком Zenbeats компанії Roland на рівні «під`єднав і працюй» розширює можливості з виробництва музики за допомогою комп`ютерів і мобільних пристроїв.

Зручно організований робочий процес для створення повноцінних композицій

 

 Грувбокс Roland VERSELAB MV-1

 

  • Запис вокалу з використанням сучасних ефектів, таких як Auto-Pitch (автоматична корекція висоти), Harmonizer (гармонізація) і Doubler (створення дабл-треку).
  • Ретельно підібрана колекція з більш ніж 3000 звуків для роботи в сучасних стилях від творців TR-808.
  • Матриця педів 4х4 і кроковий секвенсер TR-REC для роботи з барабанними, басовими і мелодійними партіями.
  • Інструментарій для написання пісень і генератори, що дозволяють зручно організувати робочий процес.
  • Зв`язок зі смартфоном, планшетом або комп`ютером для простого обміну файлами.
  • Інтеграція з програмним додатком Roland Zenbeats на рівні «під`єднав і працюй» для розширення можливостей по виробництву музики.
  • Високоякісні мікс і мастерингові ефекти для досягнення професійних результатів.
  • Створення музики в «похідних» умовах шляхом живлення від потужного мобільного акумулятора або по USB.
  • Вбудований мікрофон і мікрофонний вхід на роз`ємі XLR з фантомним живленням.
  • Стереофонічний вхід / вихід на 1/4-дюймових джековий роз`ємах і вхід/вихід MIDI.

Не витрачайте час, беріться за справу

Щоб організувати процес виробництва музики, може знадобитися багато часу, великі фінансові вкладення і глибокі знання. І багато початківців не можуть зрозуміти – з чого почати. VERSELAB має все необхідне для створення готових до трансляції треків, так що ви зможете сконцентруватися на найважливішому аспекті – на створенні музики.

 

 Грувбокс Roland VERSELAB MV-1

 

Від початку і до кінця

Якщо ви вокаліст, бітмейкер або поєднуєте обидва цих амплуа, створювати композиції за допомогою VERSELAB буде набагато простіше, який би рівень професіоналізму ви б не мали. Переходьте відразу від ідей до створення бітів для своєї аудиторії за допомогою шаблонів пісень, генераторів патернів і конфігурованого робочого процесу, який прокладе найкоротший шлях до досягнення мети. Якщо ви перебуваєте на початковому етапі, важко вибрати один варіант з безлічі доступних або маєте потребу в інструменті, який здатний розв`язувати всі проблеми «одним махом», VERSELAB до ваших послуг.

Долі, що складаються в такти

VERSELAB призначений для створення музики та запису вокалу з урахуванням сучасних вимог. Завдяки високоякісному мікрофонному входу на роз`ємі XLR і вбудованим ефектам автоматичної корекції висоти, гармонізації та дублювання, записати якісну вокальну партію дуже легко.

 

Просто приєднайте мікрофон, налаштуйте звук – і вперед. Зручний доступ до 16 дублів і можливість їх копіювання в будь-яке місце композиції істотно спрощують проблему створення аранжувань.

Звуки від першоджерела

Щоб пісня «вистрілила», вона повинна використовувати найкращі звуки. Завдяки TR-808 і SP-404 створених компанією Roland, їх тембри протягом кількох десятиліть грали ключову роль в розвитку хіп-хопу та інших стилів. Ця багата звукова спадщина увійшла в арсенал VERSELAB в складі більш ніж 3000 ретельно підібраних звуків, що б`ють точно в ціль.

Домагайтеся більшого з ZEN-Core

VERSELAB використовує найдосконаліший звуковий движок ZEN-Core Synthesis System. Він є основою наших професійних синтезаторів і гарантує найвищу якість звуку. А завдяки Roland Cloud, щоб не відставати від життя, можна поповнити бібліотеку звуків тисячами нових, включаючи орієнтовані на використання в певних стилях комплекти Sound Packs.

 

 

Roland VERSELAB MV-1
Посібник із студійного виробництва пісень

 

Зручні засоби створення музики

Виходьте з тісного маленького світу, обмеженого мишкою і клавіатурою – VERSELAB має педи з кольоровою підсвіткою і практичні регулятори. Комбінація крокового секвенсера TR-REC, запозиченого у легендарних драм-машин компанії Roland, і матриці 4х4 надчутливих педів дозволяє «видавати на гора» барабанні треки, басові та мелодійні партії відразу ж у мить зародження ідей.

Формат «під`єднав і працюй» завдяки Zenbeats

Завдяки підтримуваній Zenbeats інтеграції рівня «під`єднав і працюй», VERSELAB можна з`єднати з комп`ютером або смартфоном, щоб підняти можливості виробництва музики на новий рівень. Міксуйте композиції VERSELAB або треки Zenbeats, використовуючи віртуальні інструменти та ефекти, а також інший інструментарій, просто підключившись по USB.

 

 Грувбокс Roland VERSELAB MV-1

 

Співпрацюйте та об`єднуйтеся

VERSELAB, відрізняючись компактністю і портативністю, підтримує можливість живлення від батарейок, так що створювати музичні треки можна буде в будь-яких умовах. Співпрацюйте з колегами по «цеху», обмінюйтеся на дистанційній основі проектами або задійте потенціал хмарного сховища Zenbeats. Створивши композицію, міксуйте та оброблюйте її безпосередньо в VERSELAB, потім підключайтеся до мобільного пристрою і викладайте результат на вподобаний музичний портал або транслюйте через канали соцмереж.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Юритмікс»
і Інтернет-магазин музичних інструментів, звукового,
DJ та світлового обладнання «Intermuzika»

 

 

«Юритмікс» у соціальних мережах:

 

 

Інтернет-магазин «Intermuzika» у соціальних мережах: