Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Octapad SPD-20 PRO легендарний цифровий перкусійний пед

 

 Octapad SPD-20 PRO легендарний цифровий перкусійний пед

 

Представлений понад 20 років тому, SPD-20 досі високо цінується перкусіоністами у всьому світі за його широку універсальність та автентичне звучання перкусії наповнений функціями, що запросили користувачі, і новітніми перкусійними технологіями Roland, виводить продуктивність на новий рівень, повністю зберігаючи при цьому основну привабливість класичного SPD-20.

OCTAPAD SPD-20 PRO пропонує знамениту розкладку з вісьмома педами, легендарні звуки та міцну надійність оригінального SPD-20, з покращеними можливостями відтворення, додатковими звуками та функціями, а також оновленим інтерфейсом користувача. Компактний та портативний, OCTAPAD SPD-20 PRO надає все необхідне для автентичного виконання перкусії у всіх музичних жанрах та налаштуваннях, від невеликих груп до великих ансамблів.

 

 Octapad SPD-20 PRO легендарний цифровий перкусійний пед

 

Оригінальний набір звуків SPD-20, доповнений абсолютно новими звуками перкусії для більш широкої звукової палітри:

  • Включає широкий вибір світової перкусії з більш як 900 інструментами на вибір.
  • 200 перкусійних наборів, що настроюються, включаючи 100 готових пресетів.
  • Вісім м`яких гумових прокладок забезпечують рівне і точне спрацювання, покращений динамічний відгук та відмінну ізоляцію між прокладками.
  • Чотири зовнішні подвійні тригерні входи і спеціальний вхід для управління хай-хетом дозволяють підключати додаткові педи і педалі, включаючи пед бочки та педаль контролера хай-хета, для створення міні-ударної установки.
  • Спеціальні кнопки для налаштування параметрів редагування звуку під час виступу.
  • РК-екрани + LED з підсвічуванням для зручної видимості на темних сценах.
  • Порт USB-пам`яті для резервного копіювання установок та даних набору.
  • Розроблено у Японії.

Класичні звуки SPD-20 та багато іншого

Тисячі музикантів прийняли SPD-20 як основний інструмент і вони покладаються на його універсальний набір звуків для повсякденної гри. OCTAPAD SPD-20 PRO зберігає кожен звук оригінального перкусійного педа, а також надає вражаючий вибір нових на вибір. Крім того, до одного інструменту можна застосувати еквалайзер, компресію та три вбудовані процесори ефектів – кожен з 38 типами мультиефектів, що ще більше розширює звукові можливості.

 

 Octapad SPD-20 PRO легендарний цифровий перкусійний пед

 

Автентичні звуки з усього світу

Нові звуки OCTAPAD SPD-20 PRO дають виконавцям те, що їм потрібно, щоб відповідати сьогоднішнім різноманітним вимогам до живих виступів та студійного виробництва. Семпльовані у високій якості, ці звуки преміум-класу дозволяють перкусіоністам достовірно виконувати азіатські, африканські, латинські та багато інших музичних стилів світу. Також звучать традиційні звуки ударних, у тому числі високоякісні акустичні барабани та тарілки, які спочатку були розроблені для звукового модуля TD-27 V-Drums. Загалом для музичного дослідження доступно понад 900 інструментів.

Редагування звуку в реальному часі для виразних уявлень

OCTAPAD SPD-20 PRO поставляється зі 100 встановленими наборами з чудовим звучанням, які готові до гри. Але у вас також є можливість налаштувати їх, щоб вони ідеально відповідали вашому особистому стилю та музиці, яку ви граєте.

 

РК-дисплей з підсвічуванням та кнопки прямого доступу підтримують редагування звуків інструментів у реальному часі під час виконання, а на будь-який ПЕД можна накласти до чотирьох звуків, використовуючи функцію зв`язування педів для створення нових захоплюючих тонів та текстур. Крім того, функція ланцюжка наборів дозволяє вам вибудовувати набори відповідно до вашого сет-аркуша, що спрощує вибір саме того, який вам потрібен під час виступу.

Розширте можливості за межами вбудованих педів

На додаток до восьми чутливих гумових педів OCTAPAD SPD-20 PRO оснащений чотирма входами з двома тригерами та окремим входом для керування хай-хетом. Це дозволяє вам створити розширену перкусійну установку з безліччю додаткових тригерних педів Roland, включаючи V-подібні педи з сітчастою головкою, V-тарілки та тригерний пед BT-1 Bar. А підключивши бас-пед Roland і педаль управління хай-хетом, ви можете перетворити OCTAPAD SPD-20 PRO на потужну міні-ударну установку з твердим відчуттям і безперервним звуком відкритого/закритого хай-хета.

Легендарна якість Roland

Інструменти Roland відомі своєю міцністю та довговічністю, і цей перкусійний пед не виняток. Розроблений в Японії, OCTAPAD SPD-20 PRO розміром із портфель дає вам всі необхідні звуки в одному надійному та готовому до роботи інструменті.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Юритмікс»
і Інтернет-магазин музичних інструментів, звукового,
DJ та світлового обладнання «Intermuzika»

 

 

«Юритмікс» у соціальних мережах:

 

 

Інтернет-магазин «Intermuzika» у соціальних мережах: