Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Roland SPD-SX Special Edition – миттєвий доступ до всіх наявних звуків

 

 Roland SPD-SX Special Edition

 

Перкуссионний семплер для професіоналів, яким необхідний миттєвий безкомпромісний доступ до всіх наявних звуків...

 

Перкуссионний семплер SPD-SX компанії Roland – це свого роду стандарт професійного турінгових обладнання, що дозволяє управляти семплами, лупами і навіть повноцінними треками акомпанементу. За допомогою ексклюзивної функції Multi-Pad Sampling можна навіть записувати семпли в реальному режимі часу. SPD-SX Special Edition має функціоналом. аналогічним оригінальному SPD-SX, але має більш ємну пам`ять. Вбудована пам`ять на 16 Гб дозволяє завантажити багато семплів WAV студійної якості, яких вистачить на проведення цілого концерту, навіть ще й залишаться.

SPD-SX Special Edition може використовуватися в будь-яких серйозних музичних проектах, починаючи зі створення звуків формату WAV і закінчуючи налаштуванням семплів і призначенням їх на інструменти для виконання, для чого передбачені входять в комплект ліцензія на Ableton Live Lite і програмний додаток Wave Manager. А завдяки неординарній блискучою обробці червоного кольору цей інструмент привертає до себе увагу і не загубиться на сцені серед іншого обладнання. Розширений функціонал і помітна зовнішність SPD-SX Special Edition припадуть до душі професійним виконавцям, яким необхідний перкуссионний семплер, здатний надати всі необхідні для роботи на сцені або в студії звуки.

 

 Roland SPD-SX Special Edition

 

  • Вбудована пам`ять 16 Гб, розрахована на 50 годин відтворення монофонических семплів і дозволяє відмовитися від використання зовнішньої пам`яті.
  • Ліцензія на програмний додаток Ableton Live Lite, що дозволяє створювати семпли зі складною структурою.
  • Блискуче покриття червоного кольору, що привертає увагу аудиторії.
  • Дев`ять зручних чутливих до швидкості удару резинових педів зі світлодіодним підсвічуванням для роботи в умовах затемненої сцени.
  • Функція Multi-Pad Sampling для семпліювання безпосередньо в SPD-SX Special Edition (досить вибрати пед і вдарити по ньому для запуску семпліювання).
  • Три вбудованих процесора мультиефектів (майстер-ефект і два ефекту для наборів звуків) для обробки звуку в реальному часі під час виконання.
  • Прості процедури імпорту, призначення та структуризації семплів при комутації з комп`ютером по USB і використанні вхідного в комплект поставки програмного додатка Wave Manager.

 

 Roland SPD-SX Special Edition

 

Потужні можливості для барабанщиків і перкусіоністів

SPD-SX Special Edition – інструмент для професійних музикантів, яким необхідні об`ємна пам`ять і розширені функціональні можливості. Вбудована пам`ять 16 Гб розрахована на зберігання монофонических семплів 16 біт/44.1 кГц загальною тривалістю до 50 годин. Цього цілком достатньо, щоб закачати в пристрій всю бібліотеку використовуваних семплів і відмовитися від використання зовнішніх накопичувачів. Крім основних виходів, передбачені додаткові, які можуть грати роль моніторних або застосовуватися для подачі сигналу окремих педів на різні канали мікшера. Можна також направити сигнал вбудованого метронома тільки в навушники, за допомогою окремого регулятора встановити потрібну гучність і запускати/зупиняти спеціальною кнопкою. Крім того, на вихід для навушників можна направляти сигнали тільки обраних педів. Якщо ж наявних педів недостатньо, можна підключити чотири додаткових (максимум)*.

 

 Roland SPD-SX Special Edition

 

Ableton Live Lite в комплекті

Програмне додаток Ableton Live – вибір музикантів, які хочуть самостійно управляти процесом створення музики. У комплект поставки SPD-SX Special Edition входить ліцензія на програмний додаток Ableton Live Lite, яке можна використовувати для створення оригінальних семплів. Крім того за допомогою педів SPD-SX Special Edition можна управляти самою програмою Ableton. Можна навіть передавати аудіо з Ableton Live Lite в SPD-SX Special Edition і обробляти сигнал вбудованими майстер-ефектами. Для підключення до комп`ютера досить кабелю USB.

Піймати натхнення за допомогою функції Multi-Pad Sampling

SPD-SX Special Edition володіє потужними і в той же час зручними у використанні можливостями, серед яких і функція Multi-Pad Sampling. Суть її полягає в наступному. З зовнішнього аудіоплеєра або комп`ютера, підключеного до аудіо- або USB-входу SPD-SX Special Edition, подається аудіосигнал. Б`ючи по педу, ви визначаєте положення початку і кінця семпли, який автоматично обрізається і призначається на відповідний пед. Подібна процедура запису семплів відрізняється швидкістю і простотою створення мультісемплерних фраз і розкладання їх по педам. Так що зловити потрібний момент, що породжує натхнення, труднощів не складе.

Зробіть живе виступом більш виразним за допомогою ефектів реального часу

SPD-SX Special Edition обладнаний трьома потужними процесорами мультиефектів, одним майстер-процесором і двома, котрі призначаються на набори звуків. Майстер-ефектами можна керувати за допомогою спеціально виділених регуляторів лицьовій панелі в режимі реального часу в діджейським стилі. Покладіть пальці на кнопки включення/вимикання ефектів фільтра, затримки, лупера, що призначається користувачем ефекту і керуйте їх роботою за допомогою чотирьох кнопок і двох регуляторів. Можна навіть розширити список доступних для обробки семплів ефектів за рахунок плагінів програмного додатка Ableton Live Lite. Для цього достатньо всього лише підключити SPD-SX Special Edition до комп`ютера.

Все необхідне для оптимізації семпліювання і виробництва музики

Об`єднання комп`ютера і SPD-SX Special Edition по USB перетворює ці два окремих пристрої в одну систему з приголомшливо гнучкими можливостями виконання і виробництва музичної продукції. Звуки, що відтворюються на комп`ютері, можна семпліровалісь в SPD-SX Special Edition. У свою чергу, що запускаються за допомогою педів семпли можна записувати в комп`ютер. Можна брати звуки з Ableton Live Lite, веб-браузера або комп`ютерного медіаплеєра і призначати їх безпосередньо на педи, реалізуючи гнучкий і універсальний процес підготовки звуків до живого виступу.

Крім того, за допомогою USB-порту SPD-SX Special Edition можна імпортувати аудіофайли з зовнішнього USB-накопичувача і призначати їх на педи семплера. Для полегшення цієї процедури передбачено програмний додаток SPD-SX Wave Manager. З його допомогою можна імпортувати аудіофайли з комп`ютера безпосередньо в SPD-SX Special Edition, призначати семпли на педи і управляти файловою структурою бібліотеки семплів. А завдяки миттєвому запуску семплів і низькою латентності перкуссионний семплер SPD-SX Special Edition можна використовувати в якості виключно потужного і зручного MIDI-контролера з педами для управління різними компаніями звукозапису програмами DAW, в тому числі і Ableton Live Lite.

 

* Два 1/4`` зовнішніх стереофонических тригерних входи дозволяють підключити до чотирьох педів за допомогою Y-кабелю (стерео-два моно)

 

Інформацію і світлини надала компанія «Юритмікс»

 

 

«Юритмікс» у соціальних мережах:

 

 

Інтернет-магазин «Intermuzika» у соціальних мережах: