Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Roland TD-50X найпотужніший звуковий модуль

 

 Roland TD-50X найпотужніший звуковий модуль

 

TD-50Х, найдосконаліший звуковий модуль сімейства V-Drums з коли-небудь створених компанією Roland, має більше 900 звуків преміум-якості і підтримує роботу з нашими інноваційними цифровими педами малого барабана, тарілки райд і хай-хета.

А технологія Prismatic Sound Modeling практично стирає грань між електронними та акустичними ударними, дозволяючи домагатися дивно глибокого, об`ємного і детального автентичного звучання і природної віддачі. Передбачені три входи для цифрових педів, а також вичерпний комплект аналогових тригерних входів для підключення стандартних педів.

За допомогою функціоналу детального редагування можна дуже просто створювати свої власні звуки, а професійні можливості комутації дозволяють вирішувати завдання будь-яких додатків, починаючи з мультитрековий комп`ютерного запису і закінчуючи виступами на великих аренах:

  • флагманський звуковий модуль для ударних V-Drums, в якому реалізовані технології Prismatic Sound Modeling і PureAcoustic Ambience;
  • більше 900 вбудованих звуків преміум-класу, включаючи безліч бас-барабанів, малих барабанів, томів і тарілок;
  • три цифрових тригерних входу для підключення вдосконалених педів компанії Roland, таких як цифровий малий барабан PD-140DS, цифрова тарілка райд CY-18DR і цифровий хай-хет VH-14D;
  • 14* тригерних аналогових входів на джековий роз`ємах TRS для підключення стандартних педів Roland V-Pads, V-Cymbals і тригерів;
  • готові до використання пресети, засновані на звуках стали вже легендарними, а також на тембрах сучасних наборів ударних, які ретельно відбудовані для відтворення потужного пробивної звучання з глибокої динамікою;
  • зручний інтерфейс для оперативних вибору і детального редагування звуків ударних;
  • широка добірка ефектів студійної рівня, включаючи еквалайзери, компресори, ревербератори, мультиефекти і не тільки;
  • основний стереовиход на роз`ємі XLR, а також вісім прямих виходів на роз`ємах TRS для балансної комутації з мікшером системи посилення звуку;
  • вбудований 32-канальний аудіо-/MIDI- інтерфейс USB для виробництва музики на комп`ютері на професійному рівні;
  • вхід Mix для гри на ударних під акомпанемент музики, відтворюється на смартфоні або ноутбуці;
  • імпорт створених самостійних семплів в форматі файлів WAV за допомогою карти SD;
  • вбудовані функції навчання для вдосконалення володіння ударними.

 

* TD-50Х підтримує роботу 14 тригерів, які розподіляються між цифровими і аналоговими тригерними входами. Якщо на один і той же звук призначені цифровий та аналоговий педи, цифровий матиме пріоритет.

 

 Roland TD-50X найпотужніший звуковий модуль

 

Технологія Prismatic Sound Modeling – відчуйте різницю!

Технологія Prismatic Sound Modeling, реалізована в звуковому модулі TD-50Х, перетворює електронні ударні в «живий» інструмент, чого раніше досягти було просто неможливо. Записані в студіях світового рівня семпли з різною динамікою, а також складні алгоритми моделювання, робота яких вдосконалювалася протягом більш ніж двох десятиліть – тут причина успіху.

Діючи за принципом призми, заломлює промінь і розділяє його на всі кольори спектра, наш революційний підхід дозволяє відтворювати практично необмежену кількість відтінків звуку при кожному ударі паличкою по інструменту ударних. Після атаки відтворюється складний мікс насичених обертонами звуків, як ніби ви граєте на акустичних барабанах і тарілках. Ви буквально відчуваєте, як змінюється звук у відповідь на вашу гру, створюючи ту чарівну двосторонній зв`язок музиканта і його інструменту, що дозволяє йому до глибини душі перейнятися емоціями моменту. Ледь вловимі «примарні» ноти, детально опрацьовані з чіткою артикуляцією і найгучніші кульмінаційні – звуковому модулю TD-50Х підвладне все.

 

 

Приклади звуку TD-50X

 

 Приклади звуку TD-50X

 

Цифрові педи компанії Roland – революція електронних барабанів

TD-50Х має три спеціальні тригерних входу USB для підключення цифрових педів компанії Roland, що дозволяють повністю задіяти величезний потенціал, який є у розпорядженні технологія Prismatic Sound Modeling. Мультисенсорні детектори педів малого барабана PD140-DS, тарілки райд CY-18DR і хай-хета VH-14D в поєднанні з виключно швидкою обробкою нашого звукового модуля дозволяють наділити ці основні компоненти набору ударних автентичними особливостями їх аналогових прототипів.

Всі прийоми видобування звуку відпрацьовуються з бездоганною точністю, включаючи чокінг тарілки райд або зміна звуку при переході від гри по центру мембрани малого барабана до рімшотам і крос-стікам. Новий рівень гри доступний тепер і для хай-хета VH-14D – це і висока чутливість, і тембральні варіації, і плавний перехід між відкритим і закритим станами – такого рівня електронний хай-хет сягав ще ніколи.

 

 Roland TD-50X найпотужніший звуковий модуль

 

Миттєва настройка

Уявіть акустичні ударні, які встановлені в студії світового класу, подзвучени мікрофонами, оброблені і зміксовані. Так ось щоб отримати такий же звук за допомогою звукового модуля TD-50Х, досить перетягти один з його пресетів. Розроблені провідними барабанщиками і звукозаписними інженерами, ці чудові набори ударних дозволяють вибирати будь-який стиль, від джазу і до зубодробительного метала, за допомогою всього однієї кнопки.

Створення свого унікального звуку – вже реальність

TD-50Х дозволяє не тільки вибирати звуки з заздалегідь запрограмованих пресетів, але і налаштовувати їх, як це відбувається з установкою акустичних ударних інструментів. Можна відрегулювати висоту звуку або приглушення або ж зануритися в програмування з головою і створити набір ударних «з нуля», вибираючи корпусу різних розмірів, мембрани різних типів, налаштовуючи характеристики тарілок і т.д.

 

 Roland TD-50X найпотужніший звуковий модуль

 

Потім створену таким чином установку ударних за допомогою функції PureAcoustic Ambience можна «поставити» в приміщення з потрібною акустикою, налаштувавши параметри його типу, реверберації та інші – все в ваших руках.

Робота зі звуком на студійному рівні

Налаштувавши окремі компоненти установки ударних, вдихніть в нього життя за допомогою студійного функціоналу, реалізованого в TD-50Х. Щоб настроїти мікрофонів, подзвучівающіх окремі інструменти установки, відкоригуйте звучання за допомогою еквалайзерів, компресорів та інших процесорів обробки. А для настройки просторових характеристик звуку і його відтінків задійте високоякісні ревербератори і мультиефекти.

Зовнішнє мікшування

При роботі з електронними ударними величезне значення набуває питання обробки їх звуків зовнішніми пристроями. Звуковий модуль TD-50Х обладнаний десятьма вільно призначаються балансними виходами, через які можна передавати звукоінженеру сигнали будь-яких інструментів ударних в необробленому вигляді. А свій мікс на сцені можна сформувати самостійно за допомогою фейдеров звукового модуля. Звуковий модуль також підходить для використання з комп`ютерно-орієнтованими системами виробництва музики, оскільки підтримує передачу з високою якістю по USB до 32 каналів цифрового звуку одночасно, а також і MIDI-даних.

Ваш особистий помічник

Звуковий модуль TD-50Х має функціями, за допомогою яких будь-який практичне заняття можна зробити більш захоплюючим, продуктивним і корисним. Відпрацьовуйте почуття ритму під метроном і за допомогою вправ режиму Coach або ж просто грайте під супровід музики, відтворюється на смартфоні або ноутбуці.

На вбудований рекордер можна записувати гру на ударних і потім відтворювати цю запис для аналізу, можна також експортувати записане аудіо (без треку акомпанементу) і ділитися ним зі своїми колегами. Але і це ще не все. Безкоштовний програмний додаток Melodics™ для настільного комп`ютера пропонує 40 уроків, за допомогою яких можна підвищити інтенсивність практичних занять, а якщо оформити підписку, отримаєте необмежений доступ і до іншого корисного функціоналу.

 

 

Розширюйте палітру доступних звуків за допомогою сервісу Roland Cloud

Членство в Roland Cloud відкриває доступ до великих колекцій наборів ударних V-Drums і ретельно відібраних семплів, які здатні вдихнути нове життя у ваші музичні треки.

 

Щоб оцінити масштаб розкриваються перед вами можливостей, перейдіть на закладку Downloads і скачайте безкоштовну добірку наборів ударних TD-50X Free Kits. Якщо те, що ви чуєте, довелося вам до душі, встановіть на комп'ютер Roland Cloud Manager і створіть безкоштовний обліковий запис Roland Account. Потім через Roland Cloud Manager завантажте безкоштовну колекцію TD-50X Session Collection 01 і встановіть її в звуковий модуль. Якщо ж вольльетесь в співтовариство, отримаєте доступ до існуючого контенту і новим релізів в міру їх виходу.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Юритмікс»

 

 

«Юритмікс» у соціальних мережах:

 

 

Інтернет-магазин «Intermuzika» у соціальних мережах: