Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

Десять причин обрати активний сабвуфер AUDAC NOBA8A

 

 

1. Красивий та інноваційний дизайн

Компактний корпус з округлим дизайном, виготовлений з алюмінію товщиною 4 мм, робить NOBA8А абсолютно інакшим у порівнянні з сабвуферами AUDAC, які були доступні досі. Цей сабвуфер не треба ховати у куту, він може слугувати справжнім доповнення до Вашого інтер`єру.

2. Це активний сабвуфер

NOBA8А – це активний сабвуфер з вбудованим внутрішнім підсилювачем класу D і процесором DSP. Не має необхідності встановлення додаткових підсилювачів потужності та пов'язаних з ними кабелів.

3. Висока потужність, компактний розмір

NOBA8А має висоту всього лише 150 мм, найменший сабвуфер у своїй категорії, і в поєднанні з 2-дюймовими динаміками AUDAC CELO, MERO або ATEO, створює готове і компактне рішення доступне в даний час.

 

 

4. Підключіть до 8 акустичних систем

NOBA8A має два додатковий підсилювач (2 канали по 150Вт) для підключення до 8 акустичних систем AUDAC або іншого виробника.

5. Можна розміщувати практично скрізь

NOBA8A постачається з гумовими ніжками, які дозволяють розміщувати сабвуфер на плоскій поверхні або під меблями. Додатковий монтажний кронштейн для стелі MBK410C забезпечує просте та вдале розташування на будь-якій стелі.

 

 

6. Акустично оптимізований за допомогою WaveDynamics™

NOBA8A використовує технологію WaveDynamics™ компанії AUDAC, яка дозволяє користувачеві дуже легко налаштувати оптимальну акустичну конфігурацію. Користувач може завантажити бажані аудіо налаштування через вбудований вхід USB в NOBA8A.

7. Дистанційне керування

Опціональний пульт AUDAC RMT40 доступний для бездротового регулювання гучності. Додавши AUDAC AMP523, систему також можна буде керувати через локальну мережу чи Wi-Fi.

8. Простота установки

Існує безліч рішень для будь-яких інсталяцій, де NOBA8A буде оптимальним вибором. Оберіть комплект, який найкраще підходить для конкретної задачі, розміру приміщення та спосіб розміщення акустичних систем.

 

 

9. Енергоефективність

NOBA8A має енергоефективний блок живлення, сучасну технологію підсилювача класу D і функцію автоматичного режиму очікування.

10. Частотна характеристика

Інтегрований надзвичайно потужний 8-дюймовий низькочастотний динамік потужністю 300 Вт дає можливість отримати якісну низьку частоту для свого малого розміру.

Більше інформації про сабвуфери AUDAC Ви можете знайти на сайті виробника.

 

Інформацію надала офіційний представник AUDAC в Україні компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: