Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

Бельгійська компанія AUDAC представила багато цікавих нових продуктів на виставці «Integrated Systems Europe 2019»

1. AUDAC NMP40

Модуль мережевого аудіоплеєра SourceCon™

 

 

Модуль мережевого аудіоплеєра NMP40 SourceCon™ дозволяє транслювати аудіофайли з персонального комп'ютера або мобільного пристрою безпосередньо до професійної аудіосистеми при збереженні найкращої якості звуку. Це дозволяє уникнути небажаних перебої в роботі і підтримує високу частоту дискретизації. Цей модуль повністю сумісний з різними потоковими технологіями, такими як Apple Music, DLNA, Tunify та Spotify Connect.

2. AUDAC Touch™ 2.0

Ваш пристрій має веб-інтерфейс. А як щодо вашої системи?

 

 

AUDAC Touch ™ повністю змінює спосіб управління обладнанням, пропонуючи безкоштовне і інтуїтивно зрозуміле рішення. За допомогою цього програмного забезпечення можна легко управляти не тільки звуковою системою, а й стороннім обладнанням без особливих зусиль, таким як екрани, проектора, світлові прилади. Користувачі вибирають AUDAC Touch ™, тому що вони можуть повністю персоналізувати свою власну панель управління (робочий стіл), а також додавати і контролювати джерела звуку або потокові сервіси, такі як Spotify. Audac завжди думає про потреби користувачів, тому AUDAC Touch ™ робить все можливе для легкої інтеграції стороннього обладнання. Це не просто версія 2.0, а повністю нове програмне забезпечення, написане на новій архітектурі. Значним плюсом в оновлення є наявність версії не тільки для мобільних пристроїв (Apple iOS і Android), а й настільної платформи Windows. Даних про версії для MacOS поки немає. Відвідайте www.audac.eu/touch для отримання додаткової інформації.

3. ARU2 series

Релейні блоки

 

 

За основу в розробці нових релейних блоків ARU20x були взяті гнучкість і функціональність. Дані вироби мають різний спосіб перемикання 4, 8 або більше релейних блоків, серед яких вбудований веб-інтерфейс, опціональні пейджингові консолі і робота через замикання керуючих контактів. Це робить ARU20x найрозумнішими і інноваційними релейними модулями в продуктовій лінійці AUDAC.

Завдяки цьому оригінальному пристрою можна легко перемикатися між джерелами звуку, здійснювати маршрутизацію сигналів і навіть програмувати складні конфігурації по автоматизації різних процесів. Здвоєне реле дозволяє перемикати балансні моно сигнали, а також небалансні стерео сигнали. Робота здвоєного реле передбачає нормально розімкнуті і нормально замкнуті контакти.

Завдяки модульній природі ARU20x ідеально підходить для використання в невеликих домашніх або комерційних площах. Кількість ARU, підключених до однієї системи, не обмежена, що в свою чергу дає можливість застосовувати їх і в великих проектах. Протокол TCP-IP дозволяє управляти ARU2xx через існуючу локальну мережу за допомогою вбудованого веб-сервера HTML5, забезпечуючи повний контроль над будь-яким підключеним ПК, ноутбуком або «розумним» пристроєм. Устаткування має на борту два роз'єми RJ45, які дозволяють легко об'єднувати кілька модулів ARU.

На верхній панелі корпусу, виконаного з чорного ABS пластику, знаходиться короткий перелік основних можливостей підключення, а на задні частини знаходиться пружинний механізм, що дозволяє легко монтувати пристрій на стандартні DIN-рейки. Таким чином, обладнання можна легко інтегрувати в будь-яку електричну шафу.

4. AMP203

Мережевий міні-стереопідсилювач з веб інтерфейсом

 

 

AMP203 – це революційний невеликий підсилювач з мережевим входом Dante, який представляє собою комплексне мережеве мультимедійне рішення для розподілу нестислого звукового потоку через стандартну Ethernet мережу з майже нульовою затримкою, при цьому всі інші дані передаються в цій же мережі без будь-яких проблем. Він повністю сумісний з програмним забезпеченням AUDAC Touch™.

Підсилювач має різні функції DSP, такі як Low-pass, Band-pass і High-pass фільтри. Всі настройки виконуються за допомогою підключення через RS485 і Ethernet.

Вихідний роз`єм виконано у вигляді 4-контактної клемної колодки. Вихідна потужність пристрою становить 30 Вт на канал і 60 Вт в режимі моста. Використовуючи PoE (Power over Ethernet), підсилювач отримує живлення і сигнал по одному мережевому кабелю, що забезпечує максимальну гнучкість при мінімальній кількості кабелів. Компактний корпус підсилювача має конвекційне охолодження, що в свою чергу виключає будь-якої шум, викликаний вентилятором. З аксесуарів доступні різні монтажні кронштейни, що робить його ідеальним для монтажу під столом, в шафу або на стіні. Також є 19-дюймовий адаптер для монтажу в рейкову стійку.

5. Нова модель в серії CENA

 

 

Серія CENA – це широкосмугові стельові акустичні системи, розроблені для того, щоб запропонувати неперевершене рішення для великомасштабних комерційних проектів.

Фіксація SpringFit™ забезпечує максимально швидкий час установки, в той час як конструкція гриля без рамки абсолютно невидима для будь-якого стельового гучномовця в цьому сегменті.

Новим продуктом в цій серії стане модель CENA3. Це виріб з 2,5-дюймовим широкосмуговим драйвером і 16-омні версії для вже існуючих CENA5, CENA7 і CENA8, що пропонують більш широкий спектр рішень для кожного проекту. Для найбільш прихованого монтажу передбачена можливість зняття логотипу виробника.

6. Нова серія акустичних систем CALI

Нова серія стельових акустичних систем CALI складається з двох моделей CALI424 і CALI660, виготовлених з високоякісних матеріалів і оснащених запатентованою системою кріплення SafeLatch™. Конструкція Безрамковий гриля TwistFix™ забезпечує простий, але надійний монтаж і повністю плавний перехід від гриля до площини стелі. Конструкція з металевою задньою кришкою гарантує преміальну продуктивність при будь-яких обставин, незалежно від типу стелі або поверхні місця монтажу. Для найбільш прихованого монтажу передбачена можливість зняття логотипу виробника.

 

 

Запатентована система кріплення SafeLatch™ гарантує найбільш зручний і простий монтаж виробів серії CALI.

Важелі, які замикаються автоматично фіксуються на місці, як тільки вони вставляються в отвір для установки. Це дає можливість звільнити дві руки для спрямованого розміщення і затягування кріплення вироба.

7. WX серія MK2

Универсальні настінні АС

 

 

Дуже популярна серія WX в найближчому часі буде оновлена і отримає індекс MK2. Як і раніше, вона буде складатися з двосмугових АС для внутрішнього і зовнішнього застосування. Дана серія відмінно зарекомендувала себе завдяки широкому спектру застосування. Багато задоволених клієнтів відзначають реалістичне відтворення як музики, так і мови при використанні цих АС. Ця оновлена серія зберігає всі свої сильні сторони, але також має ряд поліпшень. Тип коннектора буде змінений на клемну колодку, з окремими контактами для входу і виходу, що спростить підключення кабелю до гучномовця. Основною візуальною відмінністю буде наявність логотипу AUDAC , що обертається розміщеного на грилі АС.

8. Нагорода «Найбільш значимий проект» від AUDAC

З радістю повідомляємо, що під час проведення міжнародної виставки професійного аудіо-відео обладнання та інтегрованих електронних систем «Integrated Systems Europe 2019» наша компанія отримала нагороду від AUDAC (www.audac.eu) – «Найбільш значимий проект» реалізований в 2018 році – ТРЦ «Ocean Plaza».

 

 

 

Удвічі приємно, що це вже друга нагорода (перша була в минулому році за ТРЦ «ЦУМ»).

Більш детально з деталями даного проекту можете ознайомитися тут (https://complexv.com/943-2/).

 

Інформацію надала компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: