Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

Made in France: IVL Photon

 

 Made in France

 

Світлові установки з багатьма освітлювальними приборами оновлюють враження протягом всього шоу з декором, поглибленням і розширеними перспективами.

Тепер уявіть, якби це було б можливо без використання тонни обладнання.

 

 Made in France

 

Уявіть світильник, який створює найрізноманітніші атмосфери, а також здивує аудиторію, починаючи з … одного пристрою. Це IVL Photon!

Цей багатофункціональний світильник є результатом 5-річних науково-дослідних робіт, направлених на те, щоб надати невеликим компаніям можливість отримати максимальний світловий досвід.

Made in France

 

 Made in France

 

Завдяки інноваційному рухомому ядру в поєднанні з відомою системою 8 нахилів, IVL Photon має 3 основних виходи: імерсивний (дзеркало), декоративний (режим frost) і творчий удар (рухоме ядро).

Стандартний DMX контроллер надає безкінечні можливості для налаштування виходів кожного ефекту: 9 гобо (створюються з 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128 до 256 променів), димер та RGB для кожного з 8 нахилів та електронний затвор.

Жодного разу світильник не досягав такого рівня творчості при такому простому використанні. IVL Photon можна включити до будь-якого заходу чи події завдяки компактній конструкції, надзвичайній універсальності та низьким вимогам до логістики.

 

 Made in France

 

Обираючи IVL Photon, ми робимо ставку на якість та різноманітність, добавляючи екстраординарності. Це перевищує очікування без важких зусиль і покладаючись на накопичення менш універсальних світильників для декоративної та експериментальної частини освітлення.

На майданчиках малого та середнього розміру декілька IVL Photon забезпечать необхідну гнучкість: оптимізують вашу логістику та заощадять на конструкціях, транспорті, обслуговуванні, часі, споживанні електроенергії та багатьох інших додаткових витратах.

Обираючи IVL Photon, ви обираєте можливість розвивати свою впізнаваність.

 

 

Вихід на кожен момент та багато іншого

  • Глибокі перспективи для незабутніх захопливих моментів.
  • Акценти декору для перехідних моментів.
  • Творчий удар для найяскравіших моментів.

Кожен номер можна безкінечно налаштовувати завдяки безкінечному діапазону можливостей, які пропонує DMX контроллер: небачена раніше глибина зовнішнього виду та вражень, від класичного до сучасного та видатного.

 

 Made in France

 

Підходить для всіх заходів

  • Дизайн пристрою, який легко монтувати забезпечує універсальність в будь-якому шоу: музичне шоу, корпоративний захід, афтепаті, конференція, клуб, трансляція та багато іншого.
  • Легкий (16 кг, 35 фунтів), компактний (48 см), низьке споживання енергії (200Вт).
  • Регульована ручка для швидкої установки в будь-якому положенні.
  • Відмінна RGB колориметрія.

 

 Made in France

 

Стандартне програмування та щоденне використання

  • Інтуїтивно зрозуміле управління, доступне будь-якому оператору освітлення без навчання.
  • 60 DMX каналів, що пропонують контроль над 9 гобо, регулятор затемнення та RGB для кожного з 8 нахилів, масштабування для активації рухомого ядра та електронний затвор.
  • Модульна концепція, яка забезпечує низькі експлуатаційні витрати, швидкий ремонт та тривалий термін служби.
  • lVL Photon відноситься до класу 3R, представляє собою лазерне освітлення, безпечність якого порівнюється зі світлодіодом: його можна використовувати в зонах без нагляду відповідно до міжнародного стандарту (IEC 60825-3), без дозволу або спеціальної підготовки, а також без відхилень у США.

 

 Made in France

 

 Made in France

 

Економне, екологічне та ефективне рішення

  • Для дизайнерів освітлення, продюсерів та організаторів заходів. Дизайн на основі IVL буде економічно вигідним, екологічним та ефектним рішенням. Менше необхідних приладів, менше логістики, менше транспорту та менше споживання електроенергії.
  • Для компаній, що орендують, пакет із 6 шт. IVL Photon – це розумна інвестиція, яку можна застосовувати на багатьох заходах, пропонуючи клієнтам максимальне задоволення за розумну ціну.

 

 Made in France

 

Коли справа доходить до освітлювальних приладів призначених для «створення шоу», то ефективність IVL Photon не має собі рівних. На цих двох фото 3 IVL Photon покрили сцену висотою 12 метрів, створюючи при цьому широкий спектр атмосфери, розповідаючи історію вашого шоу чи заходу.

 

 Made in France

 

Вони бачили IVL Photon вживу:

«Якби мені довелось працювати з обмеженим бюджетом, я б без вагань побудував все своє шоу на IVL Photon»
Антуан Джолівалдт, дизайнер освітлення

 

«Сильно вражений його здатністю створювати багато класичних образів, а також створювати шоу, що захоплює дух»
Філіп Аудіберт, технічний директор PPCM

 

«Компактний за розміром, розширений за рахунок свого потенціалу. Для всіх LD: ви маєте це побачити»
Ремі Ніколет, дизайнер освітлення

 

«Дуже хороша присутність, ідеальне пристосування для заміни звичайних динамічних приладів, бліндерів та стробоскопів»
Куанг-Тянь НГУЄН, дизайнер освітлення

 

«Зачарований дизайном світильника. Я уже уявляю як використовую цей прилад, щоб розповісти творчу, еволюційну та дивовижну історію освітлення протягом усього періоду шоу»
Олів`є Жермен, дизайнер освітлення

 

«Ми очікували на щось вражаюче, принаймні як IVL Square, і у нас це вийшло!
Цей пристрій наповнений інноваціями та можливостями, які поєднується з IVL Square у моєму комплекті, і крім цього, він вимагає мінімум логістики. Саме те, що просять мої клієнти»
Бенджамін Сіннассамі, Дефакто, орендна компанія.

 

 

 

Інформацію і світлини надала компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: