Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комплекс-В.»

Void Acoustics розширює свій асортимент товарі

 

 

Void Acoustics відома своїми особливими акустичними виробами та естетикою дизайну. Компанія постійно прагне перевершити очікування підрядників та інтеграторів звукоустановки по всьому світу, надаючи при цьому виняткові аудіо рішення для будь-яких користувачів або замовників.

Ітак, нещодавні доповнення до серій Bias та Air не розчарують.

 

 

Bias Q1 приєднується до сімейства Bias-підсилювачів від Void Acoustics.

 

Це чотириканальний підсилювач DSP + Dante з меншими габаритами і легший за вагою, ніж Bias Q5.

Незважаючи на те, що він працює на одній платформі підсилювачів, Bias Q1 довговічний і підтримує вражаючу якість звуку, якого кінцеві користувачі очікували від Void Acoustics.

Це багатофункціональне доповнення до сімейства підсилювачів і ідеальний продукт для використання в барах, клубах, для корпоративних та живих музичних майданчиків, а також для масштабних заходів на свіжому повітрі та гастролей.

Bias Q1 є ідеальним підсилювачем для використання великої кількості малих гучномовців з невеликою потужністю.

 

 

Реліз Airten V3 очікували з нетерпінням, вони є останнім доповненням до знакової серії Void Acoustics Air Series.

Airten V3 продовжує репутацію виробів Void Acoustics з елегантним дизайном і надійною якістю і є модернізацією Airten V2.

Зробивши значні вдосконалення композитного гучномовця у футуристичному стилі, Airten V3 пропонує покращену продуктивність і є ідеальним рішенням для вимогливих споживачів та інтеграторів.

«Завдяки скульптурній формі склопластику та тому, що його можна виготовити на замовлення за кольором RAL на ваш вибір, можна сказати, що ці колонки продаються як гарячі пиріжки по всьому світу», – посміхається Майк Ньюман, керівник відділу продажів та маркетингу.

 

 

Оскільки Void Acoustics розширює свій асортимент товарів за допомогою цих двох нових продуктів, компанія також з гордістю оголошує про запуск свого абсолютно нового веб-сайту – www.voidacoustics.com

З метою відображення різноманітних ринків, які зараз обслуговуються Void Acoustics, веб-сайт змінив зовнішній вигляд, що стосується клубного, гастрольного та комерційного аудіо секторів, на якому представлені продукти, що відповідають кожному ринку, щоб забезпечити легшу навігацію клієнтів.

Для тих, хто не впевнений, який продукт у портфоліо Void Acoustics найкраще відповідатиме їх потребам, є новий варіант пошуку, щоб користувач шукав товари за типом програми. На веб-сайті також є нові можливості, включаючи швидкий і простий спосіб знайти місцевого дилера, а також абсолютно новий розділ «Знайомтесь з командою», щоб клієнти могли побачити людей, які стоять за брендом.

Для отримання додаткової інформації про Bias Q1 та Airten V3 або для організації демонстрації, звертайтеся до офіційного дистриб'ютора Void Acoustics в Україні – компанії «Комплекс-В».

 

Інформацію надала компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: