Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Студійні монітори Dynaudio серії LYD забезпечують незмінно чудовий звук на відеороликах студії M2Film

 

 Студійні монітори Dynaudio серії LYD забезпечують незмінно чудовий звук на відеороликах студії M2Film

 

M2Film – це продакшн компанія, яка постачає контент для провідних брендів, таких як Lego, Coca-Cola та Samsung. І вони насправді знаються на тому, що важливо, адже якісний звук у відеоролику – це більше, ніж половина справи. Так, за словами режисера Расмуса Пілґаарда, музика та звук у фільмі складають 51% від загального обсягу продакшну і вони є абсолютно ключовими з точки зору привернення уваги глядачів, а це, погодьтеся, справді важливо.

Отже, звук від M2Film має бути надзвичайно цілісним і добре передаватися на найрізноманітніших системах відтворення. Саме тому студійні монітори тут відіграють найважливішу роль. Всі кіношники знають, наскільки важливо мати найкращі відеомонітори для отримання абсолютно правильної колористики. Але у сфері мікшування звуку механізм насправді ідентичний.

На студії M2Film вже багато років використовувались монітори серії AIR (нині ця серія знята з виробництва, їй на заміну прийшла нова серія Core, але це не заважає моніторам AIR продовжувати успішно працювати на студіях по всьому світу), та нещодавно цей продакшн оновив обладнання своїх монтажних апаратних на нові монітори Dynaudio серії LYD.

Зрештою, метою M2Film було забезпечення незмінно найкращого звуку в своїй продукції, але в той же час вони цілком усвідомлюють, що не мають ніякого впливу на те, де буде відтворюватися їхній контент. Це може бути домашня система з чудовим звуком, а може бути телефон чи планшет з маленькими динаміками. Тим не менш, маючи в своїх студіях монітори LYD та AIR, вони завжди впевнені, що їхній звук буде високоякісним і найкращим чином передаватиметься на різних системах відтворення.

 

Джерело

 

Студійні монітори LYD та Сore ви знайдете
в загальному каталозі Dynaudio від Реалмюзік ►►►

 

Інформацію і світлини надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: