Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

ZEDi – ваш надійний подкаст партнер

 

 

Allen & Heath ZEDi для проведення подкастів

 

Ви захоплюєтеся своєю темою, а наша тема – звук, тому коли ви готуєте цікавий контент, ми подбаємо про те, щоб він звучав чудово!

Мікшери з аудіоінтерфейсом Allen & Heath ZEDi-8 і ZEDi-10 пропонують всі інструменти, необхідні для запису вашого подкасту відповідно до професійних стандартів якості, і вони досить прості, щоб навіть початківці могли розібратися з їх використанням протягом кількох хвилин.

Основні функції для подкатерів:

  • Сумісність з ПК, Mac та пристроями iOS*.
  • USB аудіоінтерфейс професійної якості 24 біти / 96 кГц.
  • Компактність та портативність.
  • Низькошумні мікрофонні передпідсилювачі з фантомним живленням.
  • Фільтр зрізу НЧ (HPF) для придушення гулу та вібрацій.
  • Моніторинг з нульовою затримкою – жодних ехо у ваших навушниках.
  • ZEDi-10: використання програми VoIP для проведення дистанційних інтерв`ю.
  • ZEDi-10: функція «Mix-Minus» для дистанційних гостей.
  • Сумісність з програмним забезпеченням для стрімінгу відео, влогів та відео подкастів.
  • У комплекті поставляється професійне програмне забезпечення: Cubase LE (Win/Mac), Cubasis LE (iPad).

 

* необхідне додаткове використання набору iOS camera kit (продається окремо)

 

Яку модель ZEDi обрати?

ZEDi-8 – до двох мікрофонів

 

 ZEDi-8 – до двох мікрофонів

 

ZEDi-8 має два мікрофонні входи та USB-інтерфейс 2x2, це дає можливість вашому співведучому або гостю мати окремий мікрофонний канал, причому обидва канали можна записувати окремо, на комп`ютер або пристрій iOS.

Мікрофонні передпідсилювачі з низьким рівнем шуму забезпечують максимально чистий сигнал для запису, а фільтри високих частот (HPF) дозволяють усунути небажані низькочастотні вибухові призвуки та вібрації ще перед записом звуку.

USB-інтерфейс 24 біти /96 кГц для трансляції забезпечує кристально чисте цифрове аудіо високої роздільної здатності для вашого програмного забезпечення для запису, готове до редагування та постпродакшну.

ZEDi-10 – до чотирьох мікрофонів + VoIP

 

 ZEDi-10 – до чотирьох мікрофонів + VoIP

 

Якщо вам потрібно більше входів, ZEDi-10 пропонує чотири мікрофонні входи та інтерфейс USB 4x4 – для вас і ще трьох гостей у студії. Усі чотири мікрофони можна записати на окремі треки на ПК або Mac, що дозволить вам у подальшому точно налаштувати баланс мікрофонів у програмному забезпеченні.

При підключенні до комп`ютера ZEDi-10 може записувати також і ваших гостей, під`єднаних через VoIP – на виділений канал, разом із двома окремими студійними каналами. Якщо вам потрібні три або чотири студійні мікрофони, активні під час розмови з гостем через VoIP, ви можете попередньо налаштувати рівні і записувати все на стерео доріжку.

Ви навіть можете створити канал Mix-Minus для свого дистанційного гостя, аби він не чув жодного відволікаючого відлуння зі свого боку.

Відкрий потенціал своїх мікрофонів на повну!

Ви обрали свій мікрофон, а ZEDi дозволить отримати від нього максимум.

 

 Відкрий потенціал своїх мікрофонів на повну!

 

Передпідсилювач GSPre від ZEDi забезпечує підсилення до 60 дБ, зберігаючи при цьому виняткові робочі характеристики та низький рівень шуму, тому ви можете бути впевнені, що отримуєте від свого динамічного мікрофона все, на що він здатний.

Якщо ж ви використовуєте конденсаторний мікрофон, ZEDi забезпечує фантомне живлення +48 В на всі вхідні мікрофонні канали, тому вам не потрібно носити з собою батарейки або спеціальний блок фантомного живлення.

 

 Відкрий потенціал своїх мікрофонів на повну з ZEDi!

 

Відфільтруйте шуми

Гул та плозивні призвуки можуть зіпсувати ідеальний запис.

Щоб захистити мікрофон від плозивних приголосних, ви можете використовувати поп-фільтр, але він не усуває низькочастотні звуки: гул транспорту на вулиці чи за вікном, шум від торкання до мікрофона, або вібрації, які передаються через мікрофонну стійку на корпус мікрофона.

ZEDi має фільтр зрізу низьких частот на кожному вхідному моно каналі з частотою зрізу 100 Гц, що ідеально підходить для видалення зайвих низькочастотних шумів, не змінюючи при цьому звучання вашого голосу. Та й під час постпродакшну одним клопотом менше.

Звучання радіомовної якості

Серія ZEDi оснащена USB аудіоінтерфейсом 24 біти / 96 кГц, який забезпечує для ваших записів та стрімів професійне звучання радіомовної якості.

 

Ви можете підключити свій Mac або ПК і почати запис вже за кілька хвилин.

 

 Звучання радіомовної якості!

 

Ви також можете підключити ZEDi до пристрою iOS за допомогою комплекту для камер iOS camera kit, що мати зручну можливість запису навіть у дорозі.

 

 Звучання радіомовної якості!

 

Велике звучання, компактні розміри

Незалежно від того, чи ви записуєте свій подкаст вдома або в дорозі, ви не хочете, щоб гори громіздкого обладнання займали місце у вашій студії, а тим пак у багажі.

Серія мікшерів ZEDi була спеціально розроблена для компактності та портативності. Ці пристрої досить легкі, їх можна носити в сумці, і вони також мають маленькі розміри та буквально поміщаються на книжковій полиці.

 

Додайте до цього якість збірки турового класу, і ви отримаєте мікшер для подкастів, який вправно виконуватиме свою роботу, де б ви не знаходилися.

Моніторинг з нульовою затримкою

Коли ви записуєте свій подкаст, ви хочете чути свій голос у навушниках у режимі реального часу.

Багато інтерфейсів та USB-мікрофонів страждають від затримки, яку дає перетворення сигналу з аналогового на цифровий, ви можете навіть чути неприємне «відлуння» свого голосу у навушниках.

Жодної затримки

ZEDi працює, як професійний радіомовний мікшер, які використовуються на радіостанціях. Сигнал на ваші навушники спрямовується з нульовою затримкою в режимі реального часу, дозволяючи вам зосередитися на своєму контенті, а не відволікатися на відлуння в навушниках.

 

 Жодної затримки

 

Дистанційні ведучі та гості

Завдяки USB-інтерфейсу 4x4, ZEDi-10 ідеально підходить для використання з платформами VoIP, такими як Skype, що відкриває для вашого подкасту можливості отримувати віддалені дзвінки з усього світу.

 

 Дистанційні ведучі та гості

 

Гнучка маршрутизація

Різні варіанти маршрутизації дозволяють записувати ваших гостей з VoIP разом із гостями в студії, навіть якщо з вами в студії є ще три людини:

  • Записуйте 1-2 мікрофони + VoIP на окремі канали.
  • Записуйте 3-4 мікрофони + VoIP як стерео мікс.

Функція «Mix-Minus»

Ваш дистанційний гість повинен почуватися, ніби він знаходиться разом з вами в студії, навіть якщо він телефонує з іншого кінця світу.

 

 

Створіть канал Mix-Minus для свого дистанційного гостя, і він чутиме вас та інших гостей в студії, не чуючи при цьому відлуння власного голосу.

Все просто

Іноді потрібно все спрощувати, особливо якщо ви ведете подкаст у дорозі або у вас не так багато часу на підготовку.

Щоб мінімізувати час на постпродакшн, із ZEDi ви можете записати одразу стереомікс, налаштувавши рівень мікрофона на самому мікшері.

 

 

Еквалайзери ZEDi можна використовувати для налаштування звучання голосу кожного гостя, і це допомагає скоротити час на редагування файлів і дає вам більше часу на креативнітсь.

Програмне забезпечення для запису та редагування в комплекті

Вам не потрібно шукати програмне забезпечення, щоб розпочати роботу, ви все вже маєте у коробці з ZEDi.

ПК / Mac

Кожен мікшер ZEDi постачається з ліцензією Steinberg Cubase LE™ для ПК та Mac.

Cubase LE™ є ідеальною платформою для запису та редагування вашого подкасту від початку до кінця, з усіма інструментами обробки, необхідними для створення професійного звучання. Дізнайтеся більше про Cubase LE™.

iOS

Також у комплекті йде софт Cubasis LE™, призначений для використання з пристроями iOS, що ідеально підходить для ведення подкастів в дорозі. Дізнайтеся більше про Cubase LE™.

Оберіть ZEDi, який ідеально підходить для вас

 

 Оберіть ZEDi, який ідеально підходить для вас

 

ZEDi-8

 

 ZEDi-8

 

  • 2 мікрофонні / лінійні входи.
  • 2 стерео входи.
  • 2 DI інструментальні входи.
  • USB аудіоінтерфейс на 2 входи та 2 виходи.

ZEDi-8 в каталозі компанії РеалМюзік ►►►

ZEDi-10

 

 ZEDi-10

 

  • 4 мікрофонні / лінійні входи.
  • 2 стерео входи.
  • 2 DI інструментальні входи.
  • USB аудіоінтерфейс на 4 входи та 4 виходи.

ZEDi-10 в каталозі компанії РеалМюзік ►►►

ZEDi-10FX

 

 ZEDi-10FX

 

  • 4 мікрофонні / лінійні входи.
  • 2 стерео входи.
  • 2 DI інструментальні входи.
  • USB аудіоінтерфейс на 4 входи та 4 виходи.
  • Цифровий процесор ефектів на борту.

ZEDi-10FX в каталозі компанії РеалМюзік ►►►

 

Джерело

 

Інформацію і світлини надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: