Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

MPM-4000U – ідеальний USB-мікрофон для подкастингу

 

 MPM-4000U – ідеальний USB-мікрофон для подкастингу

 

Твори і тебе почують!

Подкастинг, влогінг, стрімінг, YouTube-проекти чи просто запис високоякісного вокалу – тобі потрібен мікрофон, якому можна довіряти. MPM-4000U – це суперуніверсальний конденсаторний USB-мікрофон, вщерть наповнений професійними функціями, які було розроблено для простоти встановлення та експлуатації. Тож твій вхід у світ цифрового мовлення став набагато простішим!

Безперебійне USB-підключення й жодного головного болю з налаштуваннями

Мікрофон MPM-4000U залишає складні налаштування в минулому. Його вбудований аудіоінтерфейс гарантує швидкий старт роботи за принципом plug-and-play з Mac, PC, Android та iOS. Підключіть мікрофон до свого комп`ютера – і ви готові до запису в роздільній здатності, що властива для студійної якості. Це так просто!

Все, що вам необхідно

Вбудований зажим для кріплення до традиційної мікрофонної стійки, стійка-тринога та USB-кабель – отже, ви маєте всі інструменти для швидкого підключення.

 

 MPM-4000U – ідеальний USB-мікрофон для подкастингу

 

Контролюйте все, що треба

Зручно розташовані регулятори для моніторингу в навушниках, мікрофонний гейн та Mute, 1/8-дюймовий вихід для навушників дозволяють здійснювати повний контроль над вашим новим стрімом там, де це необхідно. Тож ви можете сфокусуватися на важливому! Програмне забезпечення для запису MPC Beats, що додається, дозволить розпочати роботу тут і зараз!

Звук, якому можна довіряти

Якщо ваш новий подкаст потребує професійного звуку, Marantz Professional MPM-4000U – саме те, що вас портібно. Серцем мікрофона MPM-4000U є 14-міліметровий конденсаторний капсюль з покриттям з чистого алюмінію з кардіоїдою діаграмою направленості. Який результат? Ви записуєте лише те, що хочете, з кожним найменшим нюансом – і все це з мінімальними перешкодами від небажаного навколишнього шуму.

 

Інформацію і світлини надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: