Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Для подкастерів, музикантів і не тільки ...

 

 

Zoom LiveTrak L-8

 

LiveTrak L-8 – інструмент для митців

Митці постійно еволюціонують, і ми разом з ними. Zoom LiveTrak L-8 пропонує максимально просте мікшування, моніторинг та запис подкастів та виступів музичних колективів з професійною якістю в одному портативному та доступному пристрої.

 

 

Зробимо ваші подкасти потужнішими

Творці подкастів – особлива порода. Їм потрібна унікальна функціональність та гнучкість мікшерної консолі. LiveTrak L-8 поєднує в собі вже відомі характеристики Zoom з функціями, створеними спеціально для подкастів.

 

 

Магія семпл-педів

Просто натисніть кнопку, щоб відтворити вступну чи завершальну музику для вашого шоу, джингли, рекламні ролики та звукові ефекти. З шістьма призначуваними семпл-педами потрібні звуки та ролики завжди будуть під рукою.

 

 

Перший додзвонювач – постійний слухач

Провести телефонне інтерв`ю з L-8 дуже просто: підключіть телефон за допомогою комплектного кабелю TRRS. Функція «Mix Minus» автоматично придушує відлуння та зворотній зв`язок від додзвонювача. Ви також можете використовувати USB-з`єднання для маршрутизації аудіосигналу з Skype, Facetime, Hangouts, Slack та інших програм зв`язку.

 

 

Свобода висловлення

Передпідсилювачі Zoom широко відомі своєю прозорістю звучання, ефективністю та високою надійністю. L-8 оснащений шістьма незалежними передпідсилювачами Zoom, які розраховані для роботи з будь-якими сигналами: від шепоту до галасливої дискусії.

 

 

Почуйте свою розмову

Якщо ви не чуєте себе, як ви збираєтесь висловлювати свої думки? L-8 оснащений чотирма виходами для навушників, тож кожен учасник може чітко почути все, що відбувається в ефірі.

 

 

Окремий трек – кожному

Справжні професіонали знають, що запис кожного учасника шоу на окремі доріжки дає в результаті краще звучання, а також забезпечує вищу гнучкість редагування. L-8 записує окремі доріжки безпосередньо на вашу SD-карту, це дозволяє потім редагувати окремі файли.

 

 

В прямий ефір – прямо на ходу

Zoom LiveTrak L-8 може працювати до двох з половиною годин лише від чотирьох батарей типу AA, а також від USB-акумулятора, тому ви можете робити ваші подкасти з будь-якої локації.

Записуйте одночасно на два носія

При використанні L-8 у якості аудіоінтерфейсу він може записувати цілий випуск вашого шоу безпосередньо на комп`ютер та SD-карту одночасно. Ви також можете вести пряму трансляцію під час запису.

L-8 є class compliant пристроєм, який може під`єднуватися до пристроїв iOS. Потрібен адаптер для камери Apple Lightning to USB.

 

 

Збережіть ваші налаштування. Заощаджуйте час

Коли ви набрали свій мікс, неодмінно збережіть його! L-8 дозволяє зберігати до семи сцен, які можна потім миттєво викликати натисканням однієї кнопки.

 

 

«L-8 – це справжній переворот у світі подкастів». Мін Чен – подкаст студія «A Shared Universe», подкастер, підприємець… митець.

Маленькі розміри – великий звук

Для бардів-піснярів та невеликих гуртів L-8 є ідеальним мікшером та рекордером. Це інструмент для музикантів, які вдвох-втрьох можуть створити справді потужне звучання.

 

 

Чисте та прозоре звучання

L-8 оснащений шістьма високоякісними передпідсилювачами з фантомним живленням, низьким рівнем шуму (-121 dBu EIN) та максимальною вхідною чутливістю +54 дБ.

Крім цього, в пристрої є два канали з високоімпедансними (Hi-Z), лінійними або USB входами. Ви також можете точно налаштувати звучання в кожному каналі за допомогою еквалайзера та вбудованих ефектів.

 

 

Потрековий запис

L-8 дозволяє записувати до 10-ти окремих треків плюс стереомікс безпосередньо на SD-карту з роздільною здатністю до 24 біт/96 кГц. Ви можете легко дублювати треки, а потім перенести роботу в свою улюблену програму DAW для проведення тонких налаштувань.

Ефекти, еквалізація, дублювання та режим аудіоінтерфейсу не доступні на частоті 96 кГц. Виходь та грай!

 

Поблизу немає розетки? Не хвилюйтесь. Працюйте до двох з половиною годин роботи з живленням лише від чотирьох батарей типу АА. Ви також можете під`єднати пристрій до USB-акумулятора, а унікальна конструкція USB-з`єднання в L-8 унеможливлює випадкове від`єднання кабелю.

Індивідуальні моніторні мікси

Ніколи більше не погоджуйтесь на якісь «компромісні» моніторні мікси. В L-8 передбачені три окремі моніторні мікси, тому незалежно від вашого положення на сцені ви чутимете саме те, що вам потрібно.

 

 

Zoom LiveTrak L-8

 

Високоякісний аудіоінтерфейс

L-8 – це також і аудіоінтерфейс з 12-ма входами та 4-ма виходами. Здійснюйте записи безпосередньо в вашій улюбленій програмі DAW або ж використовуйте USB-підключення для програвання фонограм «підкладів» з комп`ютера.

L-8 є class compliant пристроєм, який може під`єднуватися до пристроїв iOS. Потрібен адаптер для камери Apple Lightning to USB.

«З L-8 я можу мікшувати і записувати будь-де». Джош Тернер – The Other Favorites. Співак, пісняр, YouTube блогер… митець.

Основні характеристики

  • 8-канальний мікшер (6 комбо роз`ємів, плюс 2 TS-роз`єми).
  • Одночасний запис на 12 доріжок, відтворення 10-ти доріжок.
  • Функція «Mix Minus» придушує звуковий зворотній зв’язок від телефонних додзвонювачів.
  • TRRS під`єднання телефону за допомогою комплектного TRRS кабелю.
  • 6 призначуваних семпл-педів, 13 заводських семплів.
  • 4 виходи для навушників: 3 окремі моніторні мікси та один основний мікс.
  • 3-смуговий еквалайзер та фільтр зрізу нижніх частот.
  • 7 сцен для збереження міксів.
  • USB аудіоінтерфейс, 12 входів/4 виходи.
  • Class-compliant сумісність (для iOS пристроїв).
  • Живлення від чотирьох батарей AA або від USB акумулятора.
  • Запис з якістю до 24 біт/96 кГц, запис в 48 кГц на комп`ютер та SD-карту одночасно.

Комплектація

  • Мікшер / рекордер LiveTrak L-8.
  • Кабель TRRS.
  • Кабель USB.
  • Блок живлення AD-17.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: