Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Бренди, які в Україні представляє компанія «РеалМюзік» – номінанти на премію TEC Awards 2021

 

 

Щорічна премія TEC Awards від NAMM Foundation відзначає окремих спеціалістів, компанії та технічні інновації у різних сферах професійного аудіо: студійного та концертного застосування, для кінематографу та телерадіомовлення, для відеоігор та мультимедіа. Почесні та дуже престижні нагороди TEC Awards вже 36-й рік вручатимуться у 22-х номінаціях за технічні досягнення та у 7-ми категоріях за творчі внески.

Серед номінантів на TEC Awards 2021 є чимало брендів, які в Україні представляє компанія РеалМюзік.

 

 

L-Acoustics AVB LA-RAK II AVB

 

По-перше, це два продукти від L-Acoustics: готовий туровий рек з підтримкою мережі AVB LA-RAK II AVB змагатиметься у категорії «Звукопідсилювальне обладнання», а оновлений лінійний масив Kara II з технологією Panflex – у номінації «Акустичні системи».

Новий потужний пульт Quantum 338 від DiGiCo номіновано в категорії «Повноформатні мікшерні консолі».

 

 

Avantis від Allen & Heat

 

А в номінації «Компактні мікшерні консолі» маємо неймовірне поєднання зручності та функціональності – новий мікшер Avantis від Allen & Heath.

QSC: серія гнучких і ефективних чортири- та восьмиканальних підсилювачів потужності CX-Q для екосистеми Q-SYS відзначатиметься в категорії «Звукопідсилювальне обладнання».

 

 

Zoom LiveTrak L-8

 

Одразу двох номінантів отримала корпорація Zoom: маленький цифровий мікшерний пульт для подкастерів та музикантів LiveTrak L-8 – у категорії «Компактні мікшерні консолі», а польовий рекордер F6 – у категорії «Обладнання для звукозапису».

 

 

Waves LV1 Proton

 

Третій претендент на нагороду у категорії «Компактні мікшерні консолі» серед наших брендів – це LV1 Proton, компактна програмна 16-канальна мікшерна система eMotion LV1 на базі сервера Proton у комплекті зі стейджбоксом та сенсорним 24`` дисплеєм від компанії Waves. Але у Waves є ще один номінант – у категорії «Аудіо додатки та периферія для смартфонів та планшетів» за премію TEC Awards змагатиметься додаток для персонального мікшування моніторів MyMon.

 

 

DPA Microphones 2028

 

У категорії «Мікрофони для звукопідсилення» одразу двох претендентів отримав данський бренд DPA Microphones. Це новий ручний вокальний мікрофон 2028 та дуже зручний і легкий набір для інтерв`ю з мініатюрною «пушкою» 4097.

 

 

В цій же категорії відзначатиметься й серія інструментальних мікрофонів для барабанів V Series від відносно молодого, проте конкурентно дуже сильного бренду sE Electronics. Про серйозність цієї марки говорить ще один номінант на TEC Awards у категорії «Мікрофонні передпідсилювачі» – компактний «інлайн» преамп DM1, який забезпечує +28дБ чистого підсилення класу A.

 

 

Dynaudio Core

 

І, нарешті, що стосується студійного обладнання, яке пропонує РеалМюзік, у категорії «Студійні монітори» номіновано серію професійних моніторів Core від Dynaudio, яка включає також і сабвуфер.

А завершує наш огляд номінантів на TEC Awards нова посилена модель ізолюючих підставок для студійних моніторів ISO-PUCK 76 від американського виробника IsoAcoustics.

З повним переліком номінантів на премію TEC Awards 2021 можна ознайомитись тут.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: