Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Claypaky Sharpy Plus і Axcor Spot 400 – світова прем`єра на LDI 2018

 

 

На виставці LDI (Live Design International) 2018, яка проходила з 19 по 21 жовтня у Лас-Вегасі (США), італійська компанія Claypaky презентувала 5 нових продуктів. Деякі з них, такі як Profile 600 и 400, вже було розглянуто, а от для Sharpy Plus і Axcor Spot 400 це світова прем`єра, тому варто зупинитися на них докладніше.

 

 

Claypaky Sharpy Plus

Sharpy став найбільшою революцією за останні роки в області світлових приладів з вузьким лучем (beam). Сьогодні, зі слів Claypaky, має місце нова революція: Sharpy Plus, перший по-справжньому 100% ГІБРИДНИЙ прилад, здатний бути як ідеальним бимом так і зробленим спотом. Прилад є найбільш універсальним на ринку, «кращим, що ви можете купити, незалежно від вашого бюджету» і підходить для багатьох застосувань за рахунок виняткової світловіддачі, яка при цьому забезпечує значну економію за рахунок низького енергоспоживання.

У ньому використовується інноваційна високопродуктивна газорозрядна лампа Osram Sirius 330W X8, яка була вибрана із прагматичних спонукань, що як дає найкращу ефективність на Ват споживаної потужності. Вага приладу при цьому склала усього 21,6 кг.

Прилад є також неймовірно швидким. Його корпус трохи більше, чим у Sharpy, додаткове місце треба було для розміщення високоякісного оптичного блоку із зумом від 3° до 36°. Мінімальний кут 3° дозволяє генерувати надзвичайно вузькі паралельні світлові промені. А широкий діапазон зумирування дає можливість використовувати більші кути променя, що робить Sharpy Plus також ідеальним спотом для будь-якого випадку.

Sharpy Plus має два незалежні режими роботи. У режимі beam нереальний ефект вузького променя підсилюються продуктивністю лампи Sirius. Вона здатна видавати виняткову потужність (більш ніж 300 000 люкс на відстані 10 м), яка підсилюється оптикою, що концентрує світло у вузьку гарячу пляму. У режимі spot, світло розсіюється більш рівномірно. Це означає, що візуальні ефекти можна проектувати з відмінною однорідністю.

Діапазон масштабування від 3° до 36 ° (1:9) зум охоплює лінійно, як у спотовому режимі, так і в режимі «биму». Ця особливість робить Sharpy Plus унікальним на ринку приладів світла. Володіючи широким спектром ефектів і високою світловіддачею, він перевершує всі світлові прилади у своїй категорії й дуже близький до тих, які мають набагато більш високу потужність, але при цьому в нього набагато більш привабливий цінник.

 

 

Claypaky Axcor Spot 400

Цей спотовий прилад доповнив середній клас потужностей у лінійці Axcor Led Series. Володіючи високою яскравістю й компактним корпусом, він повинен використовуватися там, де потрібна виняткова прогностичність візуальних ефектів. У його категорії немає нічого подібного з такою безліччю ефектів і можливих комбінацій: 2 обертових дихоїчних скляних гобо, у цілому 14 обертових гобо на анімаційному диску типу призма, що обертається, механічна діафрагма й 16-бітний диммер. На додаток до цього, він оснащений високоточним інструментарієм керування кольором, заснованому на системі CMY з лінійним CTO і 6і-кольоровим колесом. Ще одна видатна якість Axcor Spot 400, це неймовірний зум: 5,5 ° – 55° (співвідношення 1:10!), з надзвичайно рівномірним розподілом світла на будь-якій апертурі променю. Це означає, що ви зможете використовувати прилад у широкому діапазоні застосувань.

Повний каталог новинок можна завантажити отут: Claypaky New Products Oct 2018

 

Інформацію надала компанія «Лайтек», офіційний представник Claypaky в Україні

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: