Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Pioneer DJ VM – нова лінійка активної акустики для моніторингу

 

 Pioneer DJ VM – нова лінійка активної акустики для моніторингу

 

Pioneer DJ представила нову лінійку моніторів, в яку увійшли три моделі: VM50, VM70, VM80 з розміром динаміка відповідно: 5,25``, 6.5`` і 8``.

Кожна модель серії оснащена підсилювачем класу D і процесором DSP 96 кГц для якісного відтворення звуку з широкою смугою пропущення.

 

 Pioneer DJ VM – нова лінійка активної акустики для моніторингу

 

Дифузор вуферу підвищеної міцності з арамідного волокна на 30 відсотків легше традиційних моделей на целюлозній (паперовій) основі. М`який купольний шовковий твітер має діаметр 1`` дюйм (25 мм). Vortex Bass Accelerator гарантує відмінні низькі частоти без небажаних вібрацій, завдяки тому, що обтічна конструкція ребер фазоінвертора полегшує вільне переміщення повітряних потоків.

 

 Pioneer DJ VM

 

Жорстка алюмінієва передня панель товщиною 4 мм додатково пригнічує резонанс і знижує вібрації. Рупор постійної спрямованості створює однорідне і широке покриття на СЧ, і ВЧ. Форма рупора і кромка вуферу спроектовані таким чином, щоб на частоті розподілу був максимально плавний перехід від вуфера до твітера, для формування рівномірного природнього звуку.

Щоб настроїти звучання і підібрати потрібний вам характер звуку під робоче приміщення або ваші переваги, в кожному моніторі Pioneer DJ VM передбачений DSP. На задній панелі розташовані два чотирьох позиційні перемикачі: Low EQ і High EQ. Завдяки зручній конструкції ручок, їх можна перемикати навіть на дотик, щоб отримати одну з 16-ти можливих комбінацій настроювань еквалайзера.

 

 Режими DSP для Low EQ

 

Режими DSP для Low EQ:

  • L1: ROOM 1 – обмеження НЧ (–6 дБ на 63 Гц). Корисно, коли монітор розміщений біля стіни або якщо не потрібно потужний бас, наприклад, пізно вночі.
  • L2: FLAT – пласка АЧХ для природнього звучання. Саме популярне настроювання для створення музики в акустично підготовленому приміщенні.
  • L3: ROOM 2 – підйом баса (+2,5 дБ на 50 Гц), при необхідності додаткових НЧ, наприклад, у великому просторі.
  • L4: CLUB BASS – значний підйом НЧ (+ 5 дБ на 50 Гц и +2 дБ на 200 Гц) для створення клубного звуку. Коли вам потрібно максимальна кількість басу, наприклад, для вечірок.

 

 Режими DSP для High EQ

 

Режими DSP для High EQ:

глушить

  • H1: ROOM 1 – ослаблення ВЧ (–3 дБ шельфом від 3,5 кГц до 12 кГц). Ефективно, коли у кімнаті багато віддзеркалень і переважають ВЧ.
  • H2: FLAT – пласка АЧХ для природнього звучання. Саме популярне настроювання для створення музики в акустично підготовленому приміщенні.
  • H3: ROOM 2 – збільшує кількість ВЧ (+3 дБ шельфом от 7 кГц). Для більш яскравого звуку або в випадку переглушених приміщень.
  • H4: BRIGHT TREBLE – забезпечує більш розбірливий звук (+1,5 дБ на 4 кГц и +3,5 дБ на 8 кГц) і виділяє деталі.

 

 Модель Pioneer DJ VM50 також доступна у білому кольорі

 

Модель Pioneer DJ VM50 також доступна у білому кольорі. Відмінно освіжить атмосферу студії, особливо в сполученні з іншими компонентами білого кольору.

 

 

Pioneer DJ: нова активна акустика для моніторів серії VM

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: