Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Blustream оновила серію Contractor моделями C66CS і C88CS

 

 Blustream оновила серію Contractor моделями C66CS і C88CS

 

Нещодавно ми писали про нові матричні рішення початкового рівня HDBaseT™ для дистрибуції HDMI сигналу C66 і C88, і ось Blustream оновила цю лінійку, додавши індекс CS в найменування. Тепер моделі називаються C66CS і C88CS і зовні нічим не відрізняються від попередників. А ось всередині є різниця – тепер вони підтримують технологію Advanced Color Space Conversion (CSC).

 

 

Як і раніше, матриці C66CS і C88CS забезпечують неперевершену продуктивність 4K, а також неперевершену якість відео і безпрецедентну продуктивність вперше в цій ціновій категорії. Призначені для ринку індивідуальних і нестандартних інсталяцій.

 

У матрицях C66CS і C88CS передбачена можливість незалежної комутації 8 входів HDMI, на 8 виходів HDBaseT™ (вихід 1 допускає одночасно HDMI і HDBaseT™).

Матриці C66CS і C88CS використовують вдосконалену технологію HDBaseT™, що забезпечує передачу відео і аудіо по одному кабелю CAT, підтримують технологію Advanced Color Space Conversion (CSC) для сигналів HDMI 2.0 18 Гбіт/с, включаючи HDR.

C66CS і C88CS мають функцію понижуючого перетворення відео на виходах HDBaseT™, що дозволяє дисплею, який підтримує тільки нижчі дозволу відео (4K 60 Гц 4:2:0 або 1080p), приймати відеоконтент 4K 60 Гц 4:4:4, зберігаючи при цьому максимальне вихідне дозвіл 4K UHD на останньому відеовиходи. Підтримує всі стандартні роздільні здатності відео, включаючи VGA-WUXGA і 480i-4K і всі відомі аудіоформати HDMI, включаючи передачу: Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus і DTS-HD Master Audio.

 

 

Управління здійснюється через: передню панель, ІК, RS-232 і TCP/IP. Матриці мають модуль веб-інтерфейсу для управління і настройки. Підтримують PoC (Power over Cable) для живлення сумісних приймачів HDBaseT™ (рекомендується RX70CS). А також – розширене управління EDID і сумісність з HDCP 2.2.

 

Інформацію та світлини надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: