Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Алегро-мюзік»

Новий синтезатор Arturia MicroFreak на NAMM 2019

 

 

Французька компанія Arturia в рамках NAMM 2019 представила новинку Arturia MicroFreak – експериментальний аналого-цифровий синтезатор. Інструмент з дивним зовнішнім виглядом пропонує дещо нестандартний набір можливостей.

 

 

MicroFreak оснащується мультирежимним цифровим осцилятором і аналоговим фільтром в дусі синтезатора Oberheim SEM. Сім режимів роботи осцилятора створені спільно з Mutable Instruments: користувачам будуть доступні режими Superwave, Harmonic Oscillator, Karplus-Strong, Wavetable, Virtual Analog, Waveshaper, FM, Grain, Chords, Speech і Modal. Творці відзначають, що в майбутньому осцилятор може отримати нові режими через оновлення прошивки синтезатора.

Синтезатор обладнаний PCB-клавіатурою. Arturia стверджує, що клавіатура швидко і точно реагує на будь-які дотики і підтримує ефект післядотику.

 

 

MicroFreak отримав просунуту модуляційну матрицю, секцію огинаючих, секвенсор і арпеджиатор з функцією рандомізації. У пам'яті синтезатора зберігається 128 заводських пресетів і 64 слота для управління налаштувань. Вся інформація про стан інструменту відображається на невеликому OLED-дисплеї.

Отримати більше інформації про інструмент можна на офіційному сайті Музикант.укр.

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: