Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Алегро-мюзік»

Arturia PolyBrute – новий вид поліфонічного аналогового синтезатора

 

 

6-голосний чистий аналоговий PolyBrute заснований на відзначених нагородами технології і звуці, для надання звучання поліфонічного синтезатору та забезпечення багатогранного синтезу, саме те чого Ви так довго очікували! PolyBrute має велику морфінгову архітектуру з експресивним нотами та солідний, виразний 61-клавішний діапазон, який перенесе Ваш звук туди, де раніше не звучав жоден синтезатор.

Це настільки потужний звук, що своєю хвилею, буквально, здатний відшаровувати штукатурку зі стін.

Еволюція Brute

Використовуйте 6 голосів PolyBrute в поліфонічному режимі або в режимі поділу і нашарування – або збирайте їх воєдино в режимі Unison. У сукупності, це нескінченна палітра звуків, починаючи від прекрасного і закінчуючи моторошним звуком.

Морфінг або модуляція

Нарешті, PolyBrute доповнений великими функціями модуляції. Скажіть «ні» статичним бас лініям і одноманітним акордовим звучанням; використовуючи три LFO і три генератора огинаючих, Ви можете надати органічний рух і динаміку музиці, таким чином, як ніхто ніколи раніше не виконував.

 

 

Увійдіть в матрицю

Миттєвий доступ до 768 пресетів. Ніяких меню, ніякого очікування – як і все інше на PolyBrute. Матриця – це цифровий мозок аналогового серця PolyBrute; гнучкий практичний інтерфейс з безліччю функцій, які можуть бути адаптовані відповідно до Ваших вимог до виконання, запису.

У режимі Mods сітка кнопок Matrix являє собою цифрову комутаційну панель, що дозволяє легко коригувати будь-яке із джерел модуляції і контролерів для впливу практично на будь-який параметр, який Ви тільки можете собі уявити. Маючи 64 з`єднань і 32 пунктів призначення модуляції, Ви повністю готові до серйозного чародійства синтезатору.

Тримати руку на пульсі раю

PolyBrute вміщує всю аналогову потужність прямо перед собою за допомогою спеціальних поворотних регуляторів і перемикачів, залишаючи занурення в меню і запам'ятовування справою минулого. Майже все, чого Ви торкаєтеся, також ініціює MIDI, так що Ви можете зафіксувати кожен Ваш рух, як частину Вашої роботи DAW.

Крок назад, стрибок вперед

Миттєво створюйте анімовані арпеджіо з декількома музичними напрямками, опціонально повторюваними в більш високих октавах. Просуваючи вглиб з режимом Matrix Arpeggiator, з гібридною 16-кроковою структурою, яка дозволяє Вам генерувати складні текстури арпеджіо-абсолютно нова область допоміжного виконання!

 

 

Поліфонія в стерео

Стерео зміщення голосів можна контролювати в секції виведення. Дає можливість тонко панорамувати кожен з 6 голосів вліво і вправо в різному ступені, дозволяючи Вам перейти від сфокусованого централізованого звуку до більшої, ніж в житті, імерсивної ширини з ефектом занурення. Крім того, конструкція подвійного фільтра може бути спрямована паралельно, що призводить до дискретного стереозвуку. У цьому режимі лівий і правий канали можуть мати різні звуки, що розвиваються, якими можна маніпулювати за допомогою функцій морфінга.

Передзамовляйте Arturia PolyBrute вже зараз, та отримайте новинку найпершими!

 

Інформацію надала компанія Алегро-мюзік (Музикант.укр)

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: