Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Акрополіс»

Нові тарілки Meinl Classics Custom Dual

 

 Нові тарілки Meinl Classics Custom Dual

 

Нова серія Classics Custom Dual може запропонувати значно більше ніж ви б могли очікувати. Ці тарілки притягують увагу з першого погляду та здатні привнести у ваш сетап більше витонченості. У них поєднюється густий та потужний тембр з приємним шипінням та контрольованим рівнем гучності. Classics Custom Dual чудово підійде для більшості популярних стилів з цими тарілками ви будете почувати себе впевнено.

Теплий та насичений тембр

Тарілки Classics Custom Dual виготовляються зі спаву бронзи B12, що вкрита спеціальним покриттям для досягнення теплоти основного тону та відмінного контролю при грі партій чи розставлення необхідних акцентів. Дане покриття безпосередньо впливає на ваш звук, відчуття та артикуляцію.

Переваги покриття

Маючи чорне покриття по центру з кованими заглибленнями, тарілки можуть звучати об`ємно та низасто, а гладенькі поліровані краї мають більш мяке та чисте звучання з акцентом у межах верхніх частот.

 

 

Dual hihats

 

 Dual hihats

 

Їхній теплий тембр у поєднанні з яскравою атакою утворюються ідеально збалансоване звучання, що дає можливості бездоганного контролю динаміки. Відмінний відклик як від паличок так і від педалі. Цей хай-хет стане ідеальним доповненням для вашої барабанної установки.

Dual rides and crashes

 

 Dual rides and crashes

 

Тарілки Classics Custom Dual Ride мають сухий та артикульований звук з чистим та яскравим тоном. Завдяки конструктивним особливостям ви завжди зможете змістити тональну палітру від більш пробивного та різкого звуку та плавно наростаючого теплого тембру.

Crashe цієї серії з легкістю розкривають свій густий та шиплячий тембр при ударі об край тарілок. При цьому, не роблячи звучання склянним та перегруженим.

Dual splashes and effects

 

 Dual splashes and effects

 

Splashe від цього має короткий сустейн з теплим та густим тембром, що буде виразним навтіь при незначних зусиллях при ударі. Такі тарілки чудово підійдуть для акцентованої гри.

Trash crashe вразить вас своїм оксамитовим відчуттям при грі та вибуховим саундом.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Акрополіс»

 

 

«Акрополіс» у соціальних мережах: