Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Акрополіс»

Трансакустична гітара Lava ME 2 Freeboost Black

 

 Трансакустична гітара Lava ME 2 Freeboost Black

 

Трансакустична гітара Lava ME 2 Freeboost Black – це нове слово у виготовленні акустичних гітар. Легкість. Стійкість до погодніх умов. Chorus, Delay, Reverb без підключення.

 

 Трансакустична гітара Lava ME 2 Freeboost Black

 

 Трансакустична гітара Lava ME 2 Freeboost Black

 

Поєднання міцного карбону та надійної структури виконаною з застосування принципу медових сот. Такий підхід привносить нові відчуття при грі та збагачує тембр інструменту особливими барвами. Революційна технологія виготовлення цільнокорпусної гітари не лишень покращує досвід взаємодії з інструментом, а і змінює звичні уявлення про інструмент. Матеріал AirSonic робить звук неймовірним та сприяє міцності і стійкості до погодніх умов. У вас є можливість творити у будь який час та будь де не переймаючись за стан вашого інструменту.

 

 

У гітарі інтегровано новітню розробку – преамп L2. Він збагачує та підсилює перкусійні властивості гітари незалежно від того чи ви підключені чи ні. У вашому розпорядженні доступні такі ефекти як: Chorus, reverb, delay.

Для встановлення ладів було використано інноваційну технологію Plek PRO, що є одним з найсучасніших пристроїв для встановлення ладів. Створена, щоб забезпечити максимально комфортну висоту струн та запобігти найменшим неточностям у інтонуванні.

Кожен інструмент постачається надійним чохлом. Тепер розміри чохла на 20% менші у порівнянні з попереднім поколінням. Гітара LAVA ME 2 ідеально вміщується у даний чохол, що забезпечує їй безпеку та надійне зберігання.

Технічні характеристики:

  • Тип – акустична гітара.
  • Матеріал – карбон.
  • Кількість струн – 6.
  • Мензура – 23``.
  • Преамп – L2.
  • Ефекти – chorus, delay, reverb.
  • Колір – чорний.
  • Комплект – чохол.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Акрополіс»

 

 

«Акрополіс» у соціальних мережах: