Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Акрополіс»

Casio презентувала нові моделі лінійки Casiotone

 

 Casio Casiotone CT-S1

 

Компанія Casio, один із передових виробників клавішних інструментів, анонсувала доповнення лінійки Casiotone трьома новими моделями: CT-S1, CT-S400 та LK-S450, які продовжують філософію компанії: «Створюй музику будь-де та будь-коли»!

Casio Casiotone CT-S1

 

 

Флагманська модель Casio CT-S1 має компактний дизайн, що складається з 61 клавіші у стилі піаніно з 3-х рівневими сенсорами чутливості, вбудованих динаміків та інтуїтивного розміщення органів управління. Клавішні CT-S1 мають 61 тембр з можливістю додаткового налаштування та доступні у трьох різних кольорах – білому, чорному та червоному, а тонкий профіль корпусу пропонує компактність та зручність, що робить модель ідеальним варіантом для спонтанних джем-сесій будь-де і будь-коли.

Більше того, новинка CT-S1 може похвалитися надзвичайно виразним звуковим процесором Casio AiX та спеціальною конструкцією динаміків для забезпечення широкого звучання. Завдяки 61-му вбудованому тембру, користувачі можуть насолоджуватися різноманітними звуками для створення власних композицій. Модель також має спеціальний вибір з 12-ти пресетів «Casio Classic Tone», які стали своєрідною «золотою колекцією» серед безлічі цифрових звуків з синтезаторів серій Casio CT, CZ, VL і VZ.

Casio Casiotone CT-S400

 

 

Ця модель оснащена різноманітним набором функцій в компактному корпусі, включаючи 600 високоякісних тембрів та 200 ритмів, які стануть справжньою знахідкою для кожного, в незалежності від віку чи рівня кваліфікації. Модель пропонує чудову функціональність, завдяки комфортного селектора та РК-дисплею з чіткою видимістю. Отримуйте більше з Casio Casiotone CT-S400!

200 ритмів з повним акомпанементом роблять CT-S400 ідеальним партнером для джем-сесій. Просто натисніть декілька кнопок і створіть повну композицію з ритмічною секцією та акомпанементом. Незалежно від того, у якому настрої ви сьогодні, Casiotone завжди готовий підтримати Вас яскравими акустичними барабанами, вінтажними драм-машинами, цікавими басовими патернами, ансамблями з валторнами, ритм-гітарами та багатьма іншими інструментами.

Casio LK-S450

 

 

Створення музики та навчання стали простішими, завдяки системи підсвітки клавіш та вбудованих ритмів!

 

Інформацію і світлини надала компанія «Акрополіс»

 

 

«Акрополіс» у соціальних мережах: