Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Britannia Row Productions придбала систему Sennheiser Digital 6000 для туру Роббі Уільямса

Britannia Row Productions стала однією з перших компаній у світі, що інвестували в нову серію Sennheiser Digital 6000, задіяною в турі Роббі Уільямса (Robbie Williams) за назвою «The Heavy Entertainment Show», який стартував у Європі минулого літа й протриваває до Новій Зеландії й Австралії до лютого й березня 2018 рока. Роббі виступив перед більш ніж 1,1 мільйонами шанувальників у першій частині туру на стадіонах, аренах і залах Європи, і всюди система Digital 6000 зарекомендувала себе бездоганно.

Саймон Ходж (Simon Hodge), давній Foh-інженер Уільямса, використовує бездротові мікрофони Sennheiser SKM 5200 з 2003 року й був дуже задоволений вибором. Проте скорочення, що триває, спектру радіочастот спонукало звернути погляд на нову систему Sennheiser Digital 6000, що пропонує таку ж якість звуку, що й флагманські мікрофони серії Digital 9000 із двоканальним ресивером. Через відсутність інтермодуляції при її роботі й проприєтарному радіокодеку, що виграє завдяки системі корекції помилок і відновленню сигналу в RF середовищах, далеких від ідеальних, система Sennheiser Digital 6000 стала досить привабливою альтернативою.

«Було дуже приємно спостерігати за роботою цифрової версії Sennheiser, тому що її використання скорочує кількість задіяних радіочастот, що дійсно допомагає нам, — розповідає Джош Ллойд (Josh Lloyd) з Brit Row. – І як тільки ми її прослухали, відразу ж її переваги стали очевидні — вокал звучить набагато більш відкрито й натурально, а інші джерела звуку – набагато чистіше й менш проблематичні для нас».

«Процес створення первісного демо був досить складним, тому що система Digital 6000 перебувала на фінальній стадії виробництва й ще не випускалася, – пояснював менеджер по зв`язках з виконавцями Джек Дрюрі (Jack Drury). – Але ми дуже прагли, щоб Brit Row випробувала систему разом з Роббі, оскільки мали думку, що вона відмінно підійде для його туру».

Завдяки скоординованим зусиллям Кевіна Гвітер-Брауна (Kevin Gwyther-Brown) і Джека Друрі з Sennheiser, а також Криса Лемба (Chris Lanb) з Brit Row, компанії Sennheiser удалося надати демо-версію команді Роббі саме до туру.

«Ми використовуємо її в комбінації з виготовленим на замовлення капсулем 9235-J, випущеним Sennheiser спеціально для нас, для цього туру», — казав Джош.

«Конструкція капсуля 9235-j базується на капсулі 5235-J, що споконвічно виготовлявся для японського ринку, – додав Джек. – Версія 9000-й серії була виготовлена по спеціальному замовленню Хайнцем Еппіном (Heinz Epping) на невеликому підприємстві Sennheiser у Німеччині спеціально для туру Роббі Уільямса».

Аудіо система також містить у собі 24 канали бездротових моніторів Sennheiser 2050, обраних завдяки їхній безпрецедентній надійності.

«Підтримка Sennheiser протягом усього процесу була на вищому рівні, – казав Джош. – Ми дуже задоволені тем, як наша система Digital 6000 виявила себе й з нетерпінням чекаємо австралійської частини туру».

 

Інформацію надала компанія «Індіго мюзік»