Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комора»

Універсальні мікшер-підсилювачі JBL VMA 160/1120/1240, JBL VMA 260/2120

 

 

Нові одно- і двоканальні мікшери/підсилювачі серії VMA ідеально підходять для професійних застосувань, що вимагають гнучких і зручних функцій. До серії входять моделі, які відрізняються кількістю входів, а також потужністю та числом каналів підсилення:

  • VMA 160, 5-канальний вхід, вихід 1 x 60 Вт.
  • VMA 1120, 5-канальний вхід, вихід 1 x 120 Вт.
  • VMA 1240, 5-канальний вхід, вихід 1 x 240 Вт.
  • VMA 260, 8-канальний вхід, вихід 2 x 80 Вт.
  • VMA 2120, 8-канальний вхід, вихід 2 x 120 Вт.

Представники підрозділу корпорації HARMAN, JBL Commercial під час презентації нових мікшерів-підсилювачів серії VMA зазначали, що ці моделі розроблені з урахуванням досягнення економічних рішень для комерційних аудіопристроїв. «Мікшери-підсилювачі серії VMA серії JBL надають нашим клієнтам більше можливостей для задоволення різноманітних потреб», – зазначив Еміліан Войтович (Emilian Wojtowycz), директор Restaurant & Retail, HARMAN Professional Solutions, ­– «Вони є чудовим рішенням для інсталяцій, від яких вимагається продуктивність і гнучкість».

Універсальні мікшер-підсилювачі серії VMA отримали серію зручних і гнучких додаткових функцій та можливостей, включно з програванням аудіо-контенту по Bluetooth і вбудований USB–медіаплеєр. Усі моделі серії підтримують роботу як з низькоімпедансним навантаженням (4 Ом / 8 Ом), так і з високоімпедансним (лінії 70В / 100В). У пристроях встановлюються незалежні регулятори низьких і високих частот окремо для кожного вихідного каналу, підтримується функція пейджингового сигналу і мутування. Обладнання для монтажу на рекову стійку також входить до комплекту поставки – підсилювачі можна експлуатувати як у стійковому, так і у настільному варіантах.

Таким чином, з моделей серії JBL VMA дуже зручно формувати системи підсилень будь-якої конфігурації, що не вимагають при цьому додаткового обладнання для мікшування аудіосигналу. З іншого боку, окремо кожен мікшер-підсилювач серії становить цілком самодостатню систему, що дозволяє формувати підсилюваний сигнал і видавати його на один або групу спікерів.

На борту кожного з мікшерів-підсилювачів встановлені балансні мікрофонні/лінійні входи, що переключаються, а також входи RCA. Керування гучністю фонового звучання може бути виведене в будь-яке зручне місце завдяки використанню опціонального настінного контролера для управління гучністю JBL CSR-V.

На передній панелі апарата серії JBL VMA розміщено органи керування вхідним рівнем, дисплей мультимедійного програвача і регулятори гучності вихідного сигналу. Кільце довкола регулятора гучності, що світиться, є, водночас, індикатором стану каналу підсилення. Під час нормальної роботи і присутності сигналу воно світиться світло-зеленим. Крім того, на передній панелі розташований індикатор живлення, котрий світиться синім при ввімкненні пристрою.

Також на передній панелі передбачений вхід аудіосигналу через роз’єм 1/4? TRS. Для мікрофонів передбачене фантомне живлення. Під дисплеєм розміщені органи керування медіаплеєром, що працюють з USB-підключеннями, а під регулятором рівня – потенціометри Bass і Treble для кожного вихідного каналу. Поруч, у правій частині панелі, розміщується кнопка-індикатор Bluetooth.

Зазначимо, що моделі серії JBL VMA отримали високотехнологічні вбудовані підсилювачі потужності, які у поєднанні з відмінною схемотехнікою всього тракту аудіосигналу дозволяють забезпечувати високу якість звучання побудованих на їх базі систем. Це, у поєднанні з високою надійністю, очевидно, забезпечить JBL VMA затребуваність у широкому колі споживачів.

 

Інформацію надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: