Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Семінар практикум «АКАДЕМІЯ ЮРИТМІКС-2019»

 

 

З 31 травня по 3 червня 2019 р. у відпочинковому комплексі «Жайворонок», що на Закарпатті, відбувся навчальний-практичний семінар «Академія Юритмікс-2019». Семінар проводився для спеціалістів, продавців магазинів, консультантів, менеджерів з продажу регіональних представництв.

Учасники «Академії Юритмікс» мали змогу ознайомитись з новинками продукції 2019 року. А також прослухали курс лекцій з техніки продажу та його ефективних механізмів просування товарів на музичному ринку. В ході навчання були представлені бренди всесвітньо відомих музичних компаній: Audio-Technica, M-Audio, RCF, Roland, Boss, Mapex, Remo, Vic Firth, PP Drums, Behringer, TurboSound, Proel, Taylor, Alvarez, Alhambra, Vintage, Falcon, TC Electronic, TC Helicon, Omnitronic та інші.

 

 

 

 

Семінар практикум відбувався за змістом:

  • «Музична індустрія 2019 року» – позиціонування на ринку музичного обладнання.
  • Презентація новинок 2019 року.
  • Презентації нових дистрибуцій.
  • Демонстрація новинок.

В процесі навчального семінару учасники навчились:

  • Чітко представляти цінність продукту/товару фірми, вміти грамотно «подати» його клієнтові.
  • Впливати на потенційного покупця з цілю здійснення продажу товару/послуги.
  • Розробляти системну стратегію продажу товару/послуг фірми.
  • Ефективно використовувати простір в торговому залі, основні правила викладки товарів, тематично-брендові зони викладки товарів, зони промоушн, рекламні заходи в магазині та інше.
  • Реагувати на претензії клієнтів та використовувати комунікаційні прийоми, впливати на успіх продажу.

 

 

 

 

Презентація нової дистрибуції

Окрім теоретичних занять, семінар містив у собі також демонстрації окремих музичних товарів, а також сприяв обговоренню різних робочих питань. Надзвичайно широкий інтерес і зацікавленість викликала презентація Audio-Technica від офіційного представника компанії – Zöld Zsolt. З широкого асортименту Audio-Technica, на семінарі було представлено серії мікрофонів, навушників, мікшерів, безпровідних систем та інших пристроїв, спрямованих як на професійну, так і на домашню експлуатацію.

Варто відзначити, що продукцію Audio-Technica вибирають організатори відомих заходів у області спорту. Зокрема, Чемпіонат світу з футболу і Суперкубок з американського футболу. Олімпійські ігри 1996-го року в Атланті, і зимові ігри 2002-го року в Солт Лейк Сіті. З тих пір і до сьогодні Audio-Technica бере участь в кожних Олімпійських іграх, незмінно демонструючи високу якість та надійність своєї продукції. Окрім того, мікрофони Audio-Technica використовують для своїх шоу багато музикантів. Зокрема у 2006 році вони озвучували церемонію вручення Греммі. Компанія оснастила захід більш, ніж двома сотнями мікрофонів, і до 2013 року залишалася незмінним постачальником і супутником цієї щорічної події.

 

 

Audio-Technica – висока якість та надійність

Zöld Zsolt продемонстрував найпопулярніші продукти Audio-Technica та привів безліч різних прикладів і порівнянь продуктів-аналогів від інших відомих брендів. В наслідок, товари Audio-Technica за всіма показниками виділялася, як більш якісний і надійний продукт, а окремі лінійки виробів взагалі мають довічну гарантію. Таку гарантію, погодьтеся, може дати далеко не багато компаній, а то і лічені одиниці, тим більше в музичній індустрії. Компанія Юритмикс надзвичайно вдячна Zöld Zsolt – представнику компанії Audio-Technica за чудову роботу та професіоналізм, який надихнув усіх учасників семінару на подальшу плідну та якісну співпрацю.

 

 

Після закінчення навчання, кожен учасник заходу отримав сертифікат, який підтверджує те, що пройшов курс з підвищення кваліфікації продавців музичного обладнання «Академія Юритмікс-2019». У рамках семінару практикуму в поза навчальний час, всі учасники семінару мали нагоду відпочити в оздоровчому комплексі «Жайворонок» – єдиному в Україні критому термальному басейні, що знаходиться в центрі міста Берегово в Закарпатті. Відтак дружня комфортна атмосфера семінару сприяла плідній співпраці учасників, а гарний настрій – чудовому проведенню часу.

 

Інформацію надала компанія «Юритмікс»