Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Презентація новинки від d&b audiotechnik

 

 

У Києві пройшла презентація новинки від d&b audiotechnik – адаптивного масиву А-серії.

Після довгої та вимушеної карантинної перерви, компанія Лайтек зібрала першу гучну тусовку, присвячену презентації новинки від d&b audiotechnik – адаптивним масивам А-серії.

Презентація відбулася в малому залі Stereo Plaza і зібрала близько сотні професіоналів, включаючи звукорежисерів топових артистів, театрів, концертних залів, звукоінженерів прокатних компаній та інших фахівців по звуку.

 

 

Захід провів ведучий звукоінженер компанії ЛайтекОлексій Малайний. Також виступив і взяв активну участь в презентації його колега – відомий звукорежисер Андрій Цістанов. В рамках презентації відбулася онлайн сесія Q&A (запитань і відповідей) з технічним фахівцем компанії d&b – Джеймсом Річес.

Протягом заходу було проведено кілька конкурсів з роздачею фірмових призів від d&b, а також презентовано концепцію і сайт d&b клубу: http://dbclub.com.ua/

Безумовно, для професіоналів найбажанішою частиною виявилося прослуховування і тут вони отримали можливість розгулятися на повну. Масив демонструвався в вертикальному варіанті, перемонтовувався у всіх на очах в горизонтальний, був випробуваний навіть граундстек з різними кутами. Враження найпозитивніші: для таких компактних розмірів відмінне покриття і хороший звуковий тиск, з впізнаваним фірмовим саундом d&b.

Світлини заходу:

 

 

Інформацію надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: