Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Спеціальні рішення – Bose Work!

 

 Спеціальні рішення – Bose Work!

 

Колеги, ми знову опинилися в умовах, коли задля збереження свого здоров`я та здоров`я близьких потрібно працювати вдома.

І саме для таких випадків компанія Bose розробила спеціальне рішення – Bose Work!

Сьогодні робоче місце – це будь-яке місце: офіс, дім, автомобіль чи кав`ярня.

 

І для кожного з цих випадків у нас є рішення, які покращать вашу робочу зустріч незалежно від того, знаходитесь ви в одній кімнаті чи в різних півкулях.

Ці продукти легко інтегруються з існуючими платформами, забезпечуючи покращену відео та аудіо продуктивність популярних сторонніх хмарних сервісів.

Спростіть спілкування за допомогою універсальних рішень, таких як Bose Videobar ™ VB1. Допоможіть віддаленим працівникам відчувати більший зв`язок із настільними та мобільними продуктами для конференцій, такими як навушники Bose Noise Canceling Headphones 700 UC. І спроектуйте повністю інтегровані високопродуктивні системи для найвимогливіших приміщень, використовуючи такі продукти, як програмне забезпечення Bose ControlSpace Designer, гучномовці EdgeMax та процесори ControlSpace EX.

Рішення Bose Work допомагають командам ефективніше співпрацювати, виходячи за межі «достатньо хорошого» аудіо та відео, тому взаємодія є більш природною і люди можуть чути більше, бачити більше, розуміти більше, і відповідно – працювати краще.

Bose Videobar™ VB1

 

 Bose Videobar™ VB1

 

Bose Videobar ™ VB1 – це універсальний пристрій для конференц-зв`язку з інтерфейсом USB, що забезпечує аудіо та відеозв`язок преміум-класу на нарадах, від невеликих приміщень до кімнат середнього розміру.

Завдяки шести мікрофонам з автоматичним спрямуванням променя, камері 4K ultra-HD і фірмовому звуку Bose – Bose Videobar ™ VB1 допоможе вам працювати більш ефективніше та досягати більшого!

Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

 

 Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

 

Навушники Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC дозволяють впевнено працювати в будь-якому місці. Адаптивна мікрофонна система ізолює ваш голос. Миттєво регульоване шумозаглушення дозволяє персоналізувати те, що ви чуєте з навколишнього середовища. А додатковий модуль Bose USB Link Bluetooth® забезпечує надійне бездротове з`єднання – все для того, щоб ви могли працювати краще, де б ви не знаходилися.

ES1 Ceiling Solution

 

 ES1 Ceiling Solution

 

Bose ES1 Ceiling Audio Solution – це комплексна система конференц-зв`язку для повністю інтегрованих конференц-залів, що поєднує в собі стельовий гучномовець Bose EdgeMax та стельовий мікрофон Sennheiser TeamConnect 2 – разом з підсилювачем Bose и DSP забезпечують безперервне спілкування на зустрічах.

Масштабна платформа для надійних систем конференц-зв`язку

Процесори для конференц-зв`язку ControlSpace EX

ControlSpace EX-1280C

 

 ControlSpace EX-1280C

 

ControlSpace EX-1280C з відкритою архітектурою і універсальним дизайном забезпечує обробку сигналів для додатків аудіоконференцзв`язку з вбудованим мікрофоном. Будучи найпотужнішим процесором сімейства ControlSpace EX – і з можливістю підключення Dante® 64x64 – EX-1280C може працювати з широким спектром конфігурацій.

Програмне забезпечення ControlSpace Designer спрощує процес налаштування за допомогою програмування з перетягуванням, роблячи налаштування швидким та простим.

ControlSpace EX-440C

 

 ControlSpace EX-440C

 

Процесор для конференц-зв`язку ControlSpace EX-440C з відкритою архітектурою і універсальним дизайном забезпечує високоякісну інтеграцію мікрофону і обробку звуку в конференц-залах малого і середнього розміру.

Програмне забезпечення ControlSpace Designer спрощує процес налаштування за допомогою програмування з перетягуванням, роблячи налаштування швидким та простим.

ControlSpace EX-12AEC

 

 ControlSpace EX-12AEC

 

Процесор конференц-зв`язку ControlSpace EX-12AEC з відкритою архітектурою, дванадцятьма акустичними подавлювачами відлуння (AEC) і можливістю підключення 16 x 16 Dante® забезпечує рентабельний і надійний AEC для конференц-залів з використанням процесорів конференц-зв`язку ControlSpace EX.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: