Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

KLANG випускає новий персональний імерсивний контролер для музикантів

 

 KLANG випускає новий персональний імерсивний контролер для музикантів

 

KLANG:technologies оголошують про випуск одразу двох новинок: нового апаратного контролера KLANG:kontroller, сумісного з усіма процесорами імерсивного мікшування KLANG, а також нового процесора KLANG:vokal, який виводить персональний моніторинг для музикантів на якісно новий рівень.

KLANG:kontroller з серійним номером 1 (разом з новою консоллю DiGiCo Quantum225 та MADI – SoundGrid інтерфейсом DiGiGrid MGB) став одним із трьох чудових подарунків, які отримали три щасливці у рамках новорічного розіграшу «Нова надія» від DiGiCo.

«Це наш перший пристрій, розроблений спеціально для музикантів, – каже засновник та маркетинговий директор компанії KLANG Паскаль Дітріх. – Хоча багато наших користувачів люблять додаток KLANG:app, ми отримали багато запитів щодо розробки окремого апаратного контролера, який мав би таку ж функціональність імерсивного мікшування в поєднанні з потужним підсилювачем, оснащеним модулем Dante, для професійних навушників студійного класу».

 

KLANG:kontroller забезпечує користувачеві швидке тактильне керування каналами, групами та імерсивним мікшуванням за допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу.

«KLANG:kontroller насправді простий у використанні, навіть для далеких від техніки музикантів, – додає Дітріх. – Дисплеї показують чітке кольорове кодування та назви каналів, з ними працювати дуже зручно і швидко».

 

Відносне мікшування за допомогою DCA-груп та повне керування для кожного вибраного каналу здійснюється за допомогою восьми поворотних енкодерів, забезпечуючи швидкий доступ до важливих параметрів.

«Можливість налаштування груп є особливо корисною для музикантів, – продовжує Дітріх. – З цими восьми ручками музиканти можуть швидко збалансувати свій мікс у вушних моніторах. Все працює швидко і безпечно для ваших вух. Цей контролер значно прискорює процес мікшування під час концерту, не вимагаючи від користувача глибоких технічних знань».

 

Підсилювач для навушників студійного класу забезпечує кришталево чисте звучання для вушних моніторів та високоімпедансних навушників як з 3,5 мм (1/8``), так і з 6,3 мм (1/4``) стереороштекерами TRS. Два XLR-виходи можна підключити, наприклад, до безпровідної In-Ear системи. Зручні функції для інсталяцій, такі як PoE (живлення через Ethernet), дистанційне налаштування за допомогою KLANG:app та автоматична Dante маршрутизація дозволяють швидко та оптимально розмістити системи моніторингу на будь-якій сцені чи в оркестровій ямі.

KLANG:kontroller надає музикантам повне керування усіма відповідними функціями, але й моніторний інженер також може переглядати та керувати всіма міксами в програмі KLANG:app або в консолі DiGiCo серії SD або Q.

Спеціальні користувацькі пресети, а також їхнє імпортування та експортування через USB забезпечує легку зміну налаштувань для різних музикантів. Кожен музикант може зберегти власний пресет, який потім можна імпортувати в KLANG:kontroller. Це дозволяє використовувати пристрій будь-якій кількості музикантів, і на переналаштування щоразу витрачати час не потрібно.

Для повноти імерсивних вражень пристрій має вбудовані бінауральні ембієнт мікрофони, їх можна підмішувати до імерсивного міксу для In-Ear. Також на борту є додатковий аукс стереовхід для підключення, наприклад, метронома або фонограми. Готовий мікс можна відправити назад до мережі Dante, також окремо можна відправити іншим музикантам звук з ембієнт мікрофонів або з аукс входу KLANG:kontroller.

Хоча KLANG:kontroller інтегрується з усіма існуючими пристроями KLANG, компанія вирішила також випустити новий процесор імерсивного мікшування.

 

 KLANG:vokal

 

KLANG:vokal – це компактний рековий процесор висотою 1U, який вражає своїм набором спеціальних функцій. Він дозволяє 12-ти музикантам отримати імерсивні стереомікси з 24-х моно або стереоканалів, довільно вибраних з 64-х входів Dante та MADI.

Так, наприклад, мікси можна надсилати через MADI на консоль, або через Dante на KLANG:kontroller. Побудований на потужному FPGA ядрі нового покоління з наднизькою затримкою процесор KLANG:vokal забезпечує 12 міксів з 24-х моно або стерео входів на частотах дискретизації 48 або 96 кГц, включно з революційними еквалайзерами власної розробки «Root-Intensity EQ». Завдяки цим можливостям поєднання KLANG:vokal та KLANG:kontroller є ідеальним варіантом для вирішення будь-яких задач імерсивного мікшування в молитовних будинках чи в театрах.

 

Нове обладнання KLANG доступне для замовлення в каталозі РеалМюзік:

 

Контролер KLANG:kontroller ►►►

Процесор KLANG:vokal ►►►

Загальний каталог KLANG ►►►

 

Інформацію та світлини надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: