Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Beyerdynamic T5 the 3nd generation – високоякісні навушники закритого типу з технологією Tesla

 

 

Високоякісні навушники TESLA

Чим би не займалися у Beyerdynamic, фокус компанії продовжує триматися на тому, щоб зробити продукти кращими, керуючись найвищими стандартами. Нові T5 знаменують нову віху в історії флагманської моделі beyerdynamic. У моделі третього покоління вкотре піднято планку як у стандартах звуку, так і дизайну. Навушники виготовляються вручну в Гайльбронні, Німеччина. Теперішні вигляд, звук та комфортність T5 ще на один крок наближають їх до ідеалу:

  • Високоякісні навушники для вишуканого задоволення від музики вдома.
  • Драйвери Tesla гарантують чистий та натуральний звук.
  • Двобічний знімний кабель підключення, виготовлений із чистої міді OCC7N і обплетений текстилем.
  • Високоякісні змінні амбушюри, виконані зі штучної шкіри з протеїновим покриттям та піною з пам`яттю.
  • Зроблено вручну в Німеччині.

 

 

Високоточний звук

Beyerdynamic T5 відомі безкомпромісно чистим звуком. Акустичні інженери Beyerdynamic спромоглися зробити еталонні навушники ще кращими: третє покоління T5 має краще, більш натуралістичне відтворення високих частот середнього діапазону. Це означає, що звук став ще реалістичнішим.

 

 

Навушники T5 сертифіковано Hi-Res Audio, а отже, вони забезпечують звук високої роздільної здатності без жодних втрат у якості. Це означає, що ваша музика збереже всі деталі та нюанси і звучатиме максимально близько до оригінального запису.

 

 

Найкращі матеріали

Висока якість пронизує навушники наскрізь: для виробництва Т5 використовуються тільки найкращі матеріали. Покриття корпусу виготовлено з полірованого лакованого алюмінію. Кріплення також виконано з полірованого алюмінію, який було додатково анодовано. Вбудовані кабелі, обплетені текстилем, містять провідники, виготовлені з чистої міді OCC7N. Це високоякісний матеріал для забезпечення оптимальної передачі сигналу. І нарешті, завдяки використанню Alcantara® ця модель виростає до рівня справді високоякісних навушників.

 

 

Комфорт

Змінні амбушюри, виконані зі штучної шкіри, містять багатошарове наповнення, яке допомагає здійсните тонке налаштування звуку, водночас роблячи навушники неймовірно комфортними для носіння. Один із шарів виготовлено з піни, яка має пам`ять і адаптується до кожного окремого користувача, гарантуючи відмінну індивідуальну посадку. Отже, нічого не зможе зашкодити тривалому прослуховуванню музики

.

 

 

Зроблено вручну в Німеччині

Майже всі деталі навушників T5 виготовляються ексклюзивно в Німеччині. Окрім розробки та виробництва драйверів, у штаб-квартирі компанії в Гайльбронні здійснюється фінальна збірка навушників. Таким чином сучасні технології поєднуються з найкращими матеріалами, найвищою майстерністю та любов`ю до деталей.

 

 

Технічні характеристики

  • Принцип роботи – закриті.
  • Тип трансмісії – дротові.
  • Номінальний імпеданс навушників – 32 Ом.
  • Вага навушників без кабелю – 360 г.
  • Частотний відгук навушників – 5–50000 Гц.
  • Номінальний рівень звукового тиску – 100 дБ (1мВт).
  • Передача звуку до вуха – кругова (навколо вуха).
  • Кабель і штекер – прямий кабель 1,4 (двобічний), виготовлений з міді OCC7N, обплетений текстилем; 3,5-міліметровий штекер джек з 6,35-міліметровим адаптером джек.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: