Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Пряма трансляція концерту Von Welt на весь світ

 

 

Інноваційний німецький гурт Von Welt провів пряму трансляцію свого виступу за допомогою обладнання DiGiGrid, яке забезпечило стабільний і якісний звук.

Підхід до створення музики у цього альтернативного гурту настільки відрізняється від середньостатистичних «самопальних» гуртів, що до Von Welt зовсім не можна застосовувати це визначення. Їхні композиції та аранжування, рівень виконання та подачі матеріалу, звук та відеосупровід – все це справляє враження справжньої фірмовості та професійного продакшну серйозного лейблу. Хоча насправді цей гурт таким, яким він зараз є, зробили самі його учасники, і в цьому «інді» статусі вони почуваються більш ніж комфортно.

 

 

Їхній наступний альбом має неодмінно увійти до топ-100 в німецьких чартах, адже навіть швидке прослуховування та перегляд короткого огляду альбому на YouTube справляє враження дуже якісного музичного матеріалу і подачі. Von Welt працювали в студії вісімнадцять місяців, перш ніж вийти на публіку. І цей час вони провели дуже продуктивно, вивчаючи всі можливі технологічні та музичні засоби, що й стало основою їхнього розвитку. Як справжні студійні «ботани», вони залучили у сій робочий процес новітні технології, і для мікшування своїх виступів наживо гурт використовує програмне забезпечення, яке підтримує їхні улюблені плагіни. І тут система DiGiGrid/SoundGrid Waves повністю задовольняє всі їхні потреби.

Коли епідемія коронавірусу розвіяла будь-які шанси зіграти клубні та фестивальні концерти, які були заплановані у графіку Von Welt, гурт, не довго думаючи, вирішив провести кілька повних концертів у прямому ефірі, задля підтримки зв`язку зі своїми шанувальниками. Власне, ця ідея лежала на поверхні, вона просто була адаптована з успішного циклу «тихих» вуличних шоу, які гурт встиг провести до карантину у німецьких містах для глядачів у навушниках. І, що важливо, для проведення такого концерту гурту не потрібно було везти на майданчик повну вантажівку обладнання – лише беклайн, систему DiGiGrid та навушники.

Розповідає фронтмен гурту Ніко Кюрі:

«У нас немає звичайного апаратного мікшера, замість нього ми використовуємо унікальну, гнучку і надзвичайно компактну систему DiGiGrid. Увесь наш сетап змонтований в рек висотою всього 3U і має 20 входів та 14 виходів. Така система є повністю масштабованою, тож, якщо ми захочемо додати більше приладів, ми можемо це зробити просто за допомогою CAT кабелю. Ми використовуємо нові мережеві аудіоінтерфейси DiGiGrid IOS XL та IOX для всіх наших концертів, будь то клубний, фестивальний, «тихий», або, як от нещодавно, виступ у прямому ефірі».

Повністю цю новину англійською читайте на сайті DiGiGrid.

Переглянути запис онлайн концерту Von Welt ви можете за посиланням.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: