Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

ROBE T2 Profile™ – профільний прожектор, що рухається, з MSL™ LED джерелом 850 Вт

 

 Robe T2 Profile™

 

Robe представила у 2021 році ще одну яскраву новинку T2 Profile | T2 Profile FS, після недавно анонсованих моделей Robe Forte і Ledbeam 350.

Robe T2 Profile продовжує традиції абсолютної добірності кольорів феноменально успішної серії T1. Але робить крок уперед, будучи оснащеним світлодіодним джерелом MSL™ (Multi-Spectral) потужністю 850 Вт, забезпечує світловий потік 17500 lm Це дозволяє покривати ще більші відстані. Широкий зум від 5 до 55° робить T2 Profile ідеальним для використання у театрі, на телебаченні й в турах.

Завдяки змішанню кольорів CMY, фільтрам Dataswatch™ із попередньо установленими за допомогою алгоритму RCC™ (Robe Color Calibration) кольорами й широкому діапазону CCT від 2700 K до 8000 K, можливі будь-які варіації. При цьому T1 і T2 створюють абсолютно однакові відтінки, тому ви зможете із упевненістю використовувати їх разом.

 

 

Театральним художникам сподобається понад розлога система димірування L3™. Вона забезпечує непомітні переходи в ЗТМ. Високий індекс передачі кольору CRI 90+ дає природнє відтворення усіх відтінків шкіри. Для роботи на телебаченні Т2 має відключення каналу зеленого кольору й систему придушення мерехтіння Cpulse™. Вона актуальна для всіх камер, включаючи HD і UHD. Даними функціями можна управляти безпосередньо з консолі. Усе це у комбінації зі знаменитим шатером, двома колесами обертових гобо, колесом анімації, двома обертовими призмами, змінюваним фростом 1° і 5° при будь-якому зумі, забезпечить вам повний контроль над вашими проектами.

 

 

Розроблений для роботи у чутливому до шуму середовищі, таких як телевізійні студії, театри й молитовні зали, T2 Profile використовує інноваційну систему Airloc™. Ця технологія не тільки сприяє зниженню шуму, але й значно знижує рівень стерпних по повітрю часток, що попадають на оптику. Зберігаючи її в первозданному стані набагато довше.

 

 

Варіант комплектації Robe T2 Profile FS традиційно оснащений цифровою камерою на корпусі й може бути підключений до RobospotBasestation для дистанційного керування променем, що стежить.

 

 

Опціонально можна укомплектувати T2 фірмовими кейсами на одну або дві позиції.

 

 

Інформацію і світлини надала компанія «Лайтек»,
офіційний дистриб`ютор ROBE® в Україні

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: