Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Ditson by Sigma вже в Україні!

 

 Ditson by Sigma вже в Україні!

 

На початку 20 століття будь-який музикант, який заходив до музичних магазинів Charles H. Ditson & Company у Нью-Йорку, Філадельфії чи Бостоні, міг з легкістю підібрати для себе гітару, мандоліну або укулеле Martin, оскільки магазини Ditson – це найбільші дилери гітар Martin в той час.

Ditson вважались настільки успішними та реально розуміли усі тенденції розвитку ринку акустичних гітар, що на сьогодні є цілі форуми та статті у відомих журналах стосовно співпраці з компанією Martin та розроблених спеціально за замовленням гітар «Ditson Model». До того ж є версія, що тільки через співпрацю з компанією Charles H. Ditson & Company Martin розробили легендарну форму дредноут, яку копіюють на сьогодні усі компанії та виробники акустичних гітар у світі.

Дредноут – є еталоном та уособленням акустичної гітари на сьогодні. Вони мали широку форму корпуса, та нагадували ранні європейські гітари.

 

 Ditson by Sigma вже в Україні!

 

Компанія «Акрополіс» рада презентувати Вам новий бренд доступних акустичних гітар Diston by Sigma. Безкомпромісна якість матеріалів, новітнє обладнання, багаторівнева перевірка та приваблива ціна. Ну і звичайно секрети та досвід майстрів Sigma Guitars, які зуміли створити новий сегмент ринку доступних гітар.

Концепція гітар Ditson полягає в тому, що це певного роду розширення найдоступніших гітар Sigma серії ST та SE за рахунок використання матеріалу HPL для виготовлення корпусу гітари. Зберігаючи всі нюанси, розрахунки і технології як і в дорожчих версіях. Для того, щоб реалізувати усі вимоги та змінити специфікацію виробництво гітар Diston було вирішено перенести до Індонезії.

На сьогодні модельний ряд акустичних гітар Ditson налічує всього 2 серії та 3 форми гітар з модифікаціями, такими як виріз після 12 ладу та вбудована електроніка Sigma. Зараз доступні для замовлення форми Дредноут, Grand OM та 000. В Серії 10 ми маємо класичну специфікацію зі шпоном ситхінської ялини в топі та червоного дерева (Mahogany) на задній деці та обечайках.

15 Серія, як і еталон виготовлена повністю з червоного дерева (Mahogany). На усіх моделях ми отримуємо цільний гриф з червоного дерева та новинка – накладка з індійського лавра. Також є декілька моделей з цікавими візуальним рішеннями такими як зістарений матовий «sunburst» та гітари покриті синім та червоним матовим лаком.

Компанія «Акрополіс» і далі продовжує створювати легенду та бути частиною історії гітар Sigma. Від сьогодні компанія рада повідомити, що компанія Акрополіс – офіційний представник гітар Ditson в Україні.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Акрополіс»

 

 

«Акрополіс» у соціальних мережах: