Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комора»

Акустика JBL Professional та світло Martin під час найбільшого у світі фестивалю Summerfest-2018

 

 

Компанія Clearwing Productions використала лінійні масиви JBL VTX A12, підсилювачі Crown і світлове обладнання Martin MAC Encore для озвучення та освітлення найбільшого у світі музичного фестивалю в Мілуокі (США).

Музичний фестиваль Summerfest, що носить титул «найбільшого на планеті», нараховує понад 1000 виступів на 11 сценах і щорічно залучає близько мільйона глядачів. Щоб забезпечити найкращим світовим виконавцям звук та освітлення преміум-якості, одразу на сценах фестивалю розмістили виключно обладнання HARMAN Professional Solutions, серед якого - інноваційні елементи лінійного масива JBL VTX A12, а також нещодавно випущені світлові прилади Martin MAC Encore.

«Фестиваль Summerfest приймає найкращих світових виконавців, і ми з великим задоволенням використовуємо освітлення JBL Professional і світлові прилади Martin для забезпечення захоплюючої атмосфери для виконавців та аудиторії, – заявив Ґреґґ Бранклік, президент / виконавчий директор компанії Clearwing Productions. - Нові колонки JBL VTX A12 звучать неймовірно: вони дозволяють артистам досягнути найкращої продуктивності, а також ефективно передають запал публіці. У зв’язку з насиченістю різноманітних подій, наші потреби в освітленні можуть значно варіюватися. Світлові прилади Martin MAC Encore чудово справляються з цим і щоразу задовольняють усі наші вимоги».

На сцені Harley-Davidson Roadhouse, компанія розмістила повноцінну аудіосистему JBL, яка складалася з 20-ти елементів лінійного масива VTX A12, 12-и пасивних сабвуферів VTX S28, 12-и пасивних сабвуферів VTX G28, а також чотирьох пасивних трисмугових систем VTX V20 як фронт-філів. Також було використано чотири стійки VRack з туровими підсилювачами з процесором Crown IT4x3500HD та чотири стійки VRack з туровими підсилювачами з процесором Crown 12000HD. Комплект освітлення складався з рухомих світлодіодних приладів Martin MAC Encore Performance та Martin MAC Quantum Wash. Прилади Martin були використані для освітлення виступів таких колективів як Social Distortion, Buddy Guy, Cheat Codes.

 

 

Сцену BMO Harris Pavilion озвучили системами JBL VTX A12 (20 елементів), 18-и пасивних сабвуферів VTX G28 і 16-и пасивних трисмугових систем VTX V20 (фронт-філів). У дію всю систему акустики приводили чотири стійки VRack з туровими підсилювачами з процесором Crown 4x3500HD і чотири стійки VRack з туровими підсилювачами з процесором Crown 12000HD. Для освітлення сцени використали професійне рішення від Martin, до якого увійшли Martin MAC Encore Performance та Martin MAC Quantum Wash. Прилади Martin були використані для освітлення виступів таких колективів як Pat Benatar, Steven Tyler, Cheap Trick.

Для озвучення сцени Lounge Martini JoJo використали професійне рішення від JBL, засноване на використанні восьми пасивних трисмугових систем VTX V20 і шести пасивних сабвуферів VTX S25. Акустична система успішно функціонувала завдяки двом стійкам VRack з туровими підсилювачами з процесором Crown 4x3500HD. Обладнання JBL та Crown бездоганно озвучило виступи таких груп як The Screamin` Cucumbers, Kings of Radio, The LoveMonkeys.

 

 

Для якісного освітлення сцени American Family Insurance Amphitheater вдалися до професійного рішення від Martin, що ґрунтувалося на використанні 20-и інноваційних світлодіодних відеолінійок VDO Sceptron 10, 20-и багатокольорових візуальних індикаторів VDO Fatron 20, 24-х приладів променевих ефектів RUSH MH 10 Beam FX і 12-и світлодіодних стробоскопів Atomic 3000 LED. Комплексне рішення від Martin забезпечило професійне освітлення виступів таких виконавців, як James Taylor, Halsey, Dave Mathews Band та багатьох інших.

 

Інформацію надала компанія «Комора»за матеріалами pro.harman.com

 

 

«Комора» у соціальних мережах: