Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комора»

Компанія Austrian Audio ділиться надією та оптимізмом, записавши пісню та кліп – We Are

 

 

Щоб підняти настрій та додати почуття єдності між людьми у непростий час карантинних обмежень, компанія Austrian Audio записала натхненну пісню та відеокліп, співпрацюючи з низкою співаків, реперів, музикантів та продюсерів. В рамках карантинних застережень, кожен з артистів – учасників проекту здійснив запис у себе вдома.

Слова пісні We Are / Ми є говорять про єдність, мир, любов та згуртованість – це головна ідея, яку Austrian Audio прагне передати слухачам у час, коли припинені усі живі концертні виступи, а медики по всьому світу невтомно працюють над тим, щоб допомогти хворим.

Спрямовуючи погляд вперед, текст пісні говорить сам за себе: «Майбутнє в моїх руках, якщо я присвячу його любові / Що якби ти був тим, хто може змінити курс? / Один ритм, одне серце, одне життя, одна любов».

«Ізоляція вдарила по всій музичній індустрії, – зазначив генеральний директор компанії Austrian Audio Мартін Зайдль. – Оговтавшись після початкового шоку, ми зібралися всією родиною Austrian Audio, з нашими друзями та бренд-амбасадорами. Народилася ідея робити не лише те, що вдається нам найкраще – бути креативними, але й подбати про те, щоб позитивні емоції перекривали погані новини. Ми прагнемо заохочувати оптимістичне налаштування, підтримувати надію у цей непростий час і з нетерпінням чекаємо дня, коли музичне життя знову повернеться у звичне русло.

«Дівініті Рокс (американська співачка, композитор, бас-гітарист – ред.) негайно підтримала нашу ініціативу та написала пісню We Are для старту цього важливого проекту. Текст пісні чудово змальовує картину кращих часів та ідею зібратися разом: «Ми є тими, на що чекали / Простягніть руки до неба і доторкніться зірок». Так ми і зробили, співпрацюючи разом із групою музикантів світового класу та заручившись підтримкою команди Austrian Audio».

«Всі ми – хто є частиною цієї великої музичної індустрії – володіємо найпотужнішими засобами, що здатні викликати емоції. Це наша пристрасть, наші інструменти та наша музика. Отже, ось ми – розділені відстанями та обмеженнями, ми все ще граємо разом, щоб творити музику».

Співачка та бас-гітарист Дівініті Рокс взяла на себе роль вокаліста під час запису цієї піднесеної композиції, надихаючи слухачів зосередитися на власній внутрішній силі, щоб подолати негаразди. У записі пісні We Are також задіяні таланти низки членів команди Austrian Audio.

Більше про компанію Austrian Audio:

Компанія Austrian Audio розпочала свою діяльність 1 липня 2017 року після закриття офісів AKG у Відні та задалася метою створити новий та складний продукт з повагою до вже набутої спадщини. Компанія була заснована командою у складі 22-ох колишніх співробітників AKG – спеціалістів з управління, акустики, електроніки, тестування та вимірювань, механічного проектування, радіочастотного/бездротового та програмного забезпечення/мікропрограмного забезпечення, що принесло у створену компанію сумарно 350 років конструкторського досвіду.

Результатом став випуск перших продуктів Austrian Audio – студійних мікрофонів з великою діафрагмою OC818 та OC18, що отримали захоплені відгуки по всьому світу. Далі компанія випустила професійні навушники Hi-X50 та Hi-X55, представлені на виставці Національної Асоціації Музичних Виробників США – NAMM 2020.

Крім того, компанія Austrian Audio має окремий підрозділ – B2B – який відповідає за патенти та фірмові технології у сфері звуку, акустики, перетворювачів, засобів вимірювання та поглинання шуму, а також – в авіаційній і телекомунікаційній галузях. Спеціалісти Austrian Audio також працюють з вибраними лідерами індустрії з питань аналізу економічної доцільності, технології та повноцінної розробки продукції, забезпечуючи тестування, кваліфікацію, відбір, сертифікацію, ODM-виробництво та інші послуги з розробки продукції.

 

Інформацію надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: