Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Microflex Complete Wireless названий кращим продуктом на виставці ISE 2018

 

 

Безпровідна конференц-система Shure Microflex Complete Wireless отримала премію Best of Show за версією видання Installation на виставці ISE 2018 Integrated Systems Europe не зовсім звичайна виставка, це наймасштабніша та найкраща виставка в AV-індустрії, яка вже п`ятнадцятий рік не перестає вражати та дивувати. Саме тут представляються новинки та останні винаходи в області аудіо-відео та комп`ютерних технологій, інтернету, новітні моделі дисплеїв, домашніх кінотеатрів, освітлювальних технологій, мультимедіа та багато іншого.

 

 

Shure Microflex Complete Wireless на ISE 2018

Система Microflex Complete Wireless — це новітнє рішення в світі безпровідних технологій і повна свобода від проводів:

  • Універсальні пульти MXCW640 працюють 10 годин від акумуляторів, мають великий сенсорний екран і функцію реєстрації учасників.
  • Точка доступу MXCWAPT може реєструвати до 125 пультів з підтримкою шифрування.
  • Мережевий зарядний пристрій MXCWNCS повністю заряджає до 10 акумуляторів SB930 всього за 4 години.

Рішення Microflex Complete Wireless дозволяє швидко встановити і розгорнути конференц-систему. Це може бути в динамічному середовищі переговорних кімнат або на зустрічах в готелях і конференц-центрах. За допомогою безпровідної технології знімаються обмеження, пов’язані з прокладкою кабельних трас. Саме тому Microflex Complete Wireless ідеально підійде для історичних будівель або кімнат зі змінним розсаджуванням.

 

 

Автоматичне розпізнавання інтерференції та перешкод забезпечує надійну передачу сигналу і захист від випадінь сигналу навіть в найскладніших радіочастотних умовах. Крім того, надійне шифрування AES-128 забезпечує високий рівень конфіденційності.

Конференц-пристрої використовують мікрофони з гусячою шиєю з капсюлями Microflex і технологією CommShield. Вони забезпечують виняткову якість звуку та захисту від радіочастотних перешкод.

Величезний досвід компанії Shure в безпровідній передачі цифрових даних гарантує надійність без будь-яких компромісів.

 

 

Інформацію надала компанія «Юритмікс»