Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

RCF отримав нагороду «The Reader’s Choice – 2018»

 

 

Компанія RCF стала переможцем дев`ятого щорічного конкурсу від PSW в номинації «The Reader`s Choice — 2018» (понад 40 000 голосів найбільшої онлайн-спільноти професійної аудіоіндустріі). Всі голоси були підраховані, і за отриманими результатами переможцями щорічної премії ProSoundWeb Readers Choice Product Awards стали RCF HDL 6-A і RCF NXL 44-A.

Отже, компанія «Юритмікс» рада повідомити, що продукція бренду RCF стала переможцем престижного конкурсу від PSW. На сьогодні виробник RCF зарекомендував себе як світовий лідер в області проектування, виробництва та маркетингу високотенологічного професійного та комерційного аудіо обладнання. Цьогорічні переможці активний модуль лінійного масиву HDL 6-A і активний двосмуговий модуль лінійного масиву NXL 44-A отримали премію «The Reader’s Choice — 2018».

Активний модуль лінійного масиву RCF HDL 6-A

 

 

RCF HDL 6-A являє собою активний 2-смуговий елемент лінійного масиву та є найкомпактнішою і легшою моделлю в серії HDL. Виконаний в міцному, посиленому зсередини корпусі з композитного поліпропілену і оснащений парою алюмінієвих ручок, які полегшують процес перенесення акустичної системи. На задній стороні кабінету є спеціальна скоба, яка дозволяє надати потрібну форму лінійного масиву ще на землі, до підйому його на висоту.

Конфігурація динаміків в RCF HDL 6-A включає два 6-дюймових мідвуфера з потужними неодимовими магнітами і дюймовим компресійним твітером ND340, навантаженим на рупор. ВЧ і НЧ-випромінювачі підключені до двох окремих підсилювачів класу D, що забезпечує 1400 Вт сумарної потужності на піку. За обробку сигналу в HDL 6-A відповідає DSP нового покоління, на базі якого також реалізовані лімітер і функції захисту.

Варто зазначити, що в моделі HDL 6-A, як і в багатьох інших нових моделях від RCF, використовується просунута технологія FIR-фільтрації FiRPHASE. Суть її полягає в використанні нових цифрових фільтрів з лінійною фазою. Вони дають знижені фазові спотворення і мінімальну затримку, що забезпечує більш якісне та рівне звучання АС.

Технічні характеристики HDL 6-A:

  • Діапазон відтворюваних частот: 65 … 20000 Гц.
  • Максимальний рівень звукового тиску: 131 дБ.
  • Вихідна потужність RMS: 500 Вт (НЧ) + 200 Вт (ВЧ).
  • Кути покриття (Г?В): 100°x10°.
  • Частота розділу кросовера: 900 Гц.
  • Габарити: 237x470x377 мм.
  • Маса: 11,5 кг.

 

 

Інформацію надала компанія «Юритмікс»