Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Alex Audio (Soundlight.com.ua)»

Український виробник акустичних систем Alex-Audio представляє власний модельний ряд динамічних головок

 

 

Основна лінійка включає в себе високочастотні драйвери, коаксіальні і низькочастотні динаміки розміром від 5 до 21 дюйма, як з ферритовою так і неодимовою магнітною системою. Всі гучномовці виготовлені з високоякісних матеріалів.

 

 

Низькочастотні динамічні головки серії SN та SF від компанії Alex-Audio забезпечать потужний тиск і чистий звук. З широким частотним діапазоном від 30 Гц і потужністю від 100 до 2000 Вт. Дану лінійку рекомендовано використовувати в професійних акустичних системах. Динаміки можна вбудовувати в різні типи корпусів, щоб добитись необхідного звучання.

 

 

Серія SNC та SFC представляють собою коаксіальні динаміки, які відтворюють більший діапазон частот, що забезпечується самою конструкцією. Такі динаміки часто називають двостороннім або двох смуговим динаміком. Динамік відтворює НЧ частоти, а вбудований ВЧ драйвер відтворює високі частоти. Частотний діапазон знаходиться в межах від 50 до 20000 Гц, а потужність від 150 до 450 Вт.

 

 

Високочастотні драйвери Alex-Audio серії DN та DF це приголомшливе поєднання розширеного діапазону з лінійною частотою і високою ефективністю. Широка частотна характеристика драйверів від 700 до 20000 Гц, номінальна потужність від 10 до 90Вт, а розмір котушки знаходиться в межах від 1 до 4 дюймів.

 

Інформацію надала компанія «Alex Audio (Soundlight.com.ua)»

 

 

 

«Alex Audio (Soundlight.com.ua)» у соціальних мережах: