Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

«Парус Експо Медіа» запрошує Вас відвідати міжнародні виставки

 

 «Парус Експо Медіа» запрошує Вас відвідати міжнародну виставку звуку і світла, оформлення сцени, організації шоу і розваг  PROLIGHT + SOUND  2022

 

Шановні пані та панове!

Представництво Мессе Франкфурт в Україні компанія «Парус Експо Медіа» запрошує Вас відвідати міжнародну виставку звуку і світла, оформлення сцени, організації шоу і розваг PROLIGHT + SOUND 2022.

Місце проведення:

Франкфурт-на-Майні, Німеччина

Дата проведення:

26 – 29.04.2022

Періодичність: щороку.

Учасники:

1606 експонентів (дані 2019)

Відвідувачі:

85 000 спеціалістів галузі зі всього світу (дані 2019)

Тематика виставки PROLIGHT + SOUND 2022:

  • ProLight: технологія освітлення, точкові світильники та проектори, багатофункціональні точкові світильники, світлові ефекти, підсвічування, елементи керування освітленням, стельові рейкові системи, лазерні технології та ефекти, спеціальні аксесуари для освітлювальної техніки, професійні медіа асоціації та спеціалізовані організації.
  • ProStage: сценічна техніка, сценічні подіуми, підлоги, тросові системи/двигуни, спеціальні аксесуари для сценічної техніки, професійні медіа асоціації та спеціалізовані організації.
  • ProAudio: звукове обладнання, мікрофони та аксесуари, підсилювачі, мікшерні пульти та ефекти, обладнання для запису та відтворення,комп`ютерні технології і мультимедіа, конференційні та комунікаційні технології, системи гучномовлення , гучномовці та наушники, акустика будівель і приміщень, спеціальні аксесуари для звукового обладнання, професійні медіа асоціації та спеціалізовані організації.
  • ProMedia: технологія проекції та відображення, елементи керування медіа та мережею, камера, технологія камери, кіно- та відеотехніка, спеціальні аксесуари для медіа технологій, професійні медіа асоціації та спеціалізовані організації.
  • ProEvent: Технологічні рішення щодо безпеки, пристрої звукового сигналу, аварійне освітлення, загальна безпека, обладнання та інфраструктура, художній відділ, презентація послуг з організації заходів, загальне обслуговування, планування заходів, базові та розширені освітні програми, професійні медіа асоціації та спеціалізовані організації.

Також у рамках даної виставки відбудеться Performance + Production Hub – територія, де усі охочі відвідувачі зможуть проявити свою активність та ініціативність, Future Hub – місце з унікальними пропозиціями для молодих компаній та професіоналів, а також цікаві стартапи, конференції, та багато іншого.

 

 «Парус Експо Медіа» запрошує Вас відвідати міжнародну виставку музичних інструментів, програм, апаратури, нот і аксесуарів MUSIKMESSE 2022

 

Шановні пані та панове!

Представництво Мессе Франкфурт в Україні компанія «Парус Експо Медіа» запрошує Вас відвідати міжнародну виставку музичних інструментів, програм, апаратури, нот і аксесуарів MUSIKMESSE 2022.

Місце проведення:

Франкфурт-на-Майні, Німеччина

Дата проведення:

29.04-01.05.2022

Періодичність: щороку

Учасники:

1803 компаній (дані 2018)

Відвідувачі:

Понад 90200 спеціалістов галузі зі всього світу (дані 2018)

 

Musikmesse Festival (29.4. – 1.5.2022) після довгої перерви відзначатиме своє 5-річчя і відкриє для вас міські клуби та майданчики. У співпраці з організаторами заходів, операторами майданчиків та іншими партнерами все місто буде під звуками музики протягом чотирьох днів.

Усі поціновувачі музики можуть відчути музику у всіх її аспектах протягом трьох днів. Захід пропонує можливості для презентацій для всіх компаній – від ключових гравців на ринку до невеликих виробників – і захоплюючі події для всіх музикантів, а також для найменших музичних ентузіастів!

Нове у 2022 році: крім музичних інструментів і нот, Вас очікують нові сегменти продуктів, таких як музичні програми, розумні та віртуальні інструменти, музичні продукти з підтримкою штучного інтелекту та рішення для цифрових лейблів і виконавців. Сфера музичної освіти, що є основою Musikmesse, також буде розширена. Під час Musikmesse також відбудеться: фестиваль Musikmesse (28 квітня – 1 травня), конгрес Musikmesse (28–29 квітня), Musikmesse Education (29 квітня – 1 травня) й захід формату B2C Musikmesse Plaza (з 30 квітня по 1 травня)

 

Поринайте у дивовижний музикальний світ разом з Musikmesse!

 

Звертайтесь до офіційного представництво Мессе Франкфурт в Україні:

т./ф.: (044) 484-68-71

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. / Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.ukraine.messefrankfurt.com